5 Mart 2022 Cumartesi

Precision Farming: Farming Simulator 22 için Özellikler ve Çıkış Tarihi

 


Çiftliklerinizi daha sürdürülebilir hale getirmeye hazır olun! Precision Farming yakında Farming Simulator 22'de mevcut olacak. 19 Nisan'da Precision Farming Ücretsiz DLC'nin yeni sürümü PC ve konsollardaki resmi ModHub aracılığıyla sunulacak. 

John Deere tarafından başlatılan ve Avrupa'nın önde gelen Gıda İnovasyon Girişimi olan EIT Food tarafından finanse edilen proje, tarımda sürdürülebilir teknolojiyi vurgulamayı amaçlıyor. Projenin orijinal duyurusunu kaçırdıysanız, aşağıdan daha fazlasını öğrenin!

Yeni ve İyileştirilmiş Özellikler



Precision Farming Free DLC'nin yeni sürümüne eklenecek aşağıdaki özellikleri sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz. Her yeni özellik, işbirliği yapan tüm ortaklar arasında ayrıntılı olarak tartışıldı - ve elbette sizden aldığımız geri bildirimler dikkate alınarak! Her yeni özellik hakkında daha fazla ve ayrıntılı bilgiyi önümüzdeki haftalarda piyasaya sürüldükten sonra paylaşacağız. Bizi izlemeye devam edin! 

FS22'deki Yeni Hassas Tarım Özellikleri

  • Kırpma Sensörleri
  • Çevre Puanı
  • Değişken Oranlı Ekim/Sondaj
  • Değişken Oranlı Yabancı Ot Kontrolü
  • Değişken Oranlı Gübre Gübreleme
  • Toprak Haritası Satın Alma




Precision Farming'i yukarıda belirtilen geri dönüş özellikleriyle denemek isterseniz , Farming Simulator 19 için ModHub'dan indirerek yapabilirsiniz. PC ve konsollarda doğrudan oyun içinde indirilebilir. Biz Farming Simulator 22 için genişletmeye çalışırken siz de deneyin! FS19'un tanıtım videosu size hassas tarım mekaniği hakkında daha fazla bilgi veriyor.


İşbirliğinin Hedefleri ve Üyeleri



EIT Food tarafından finanse edilen proje, sürdürülebilir tarım teknolojisi hakkında bilgi sağlamayı amaçlamaktadır. Küresel video oyunu fenomeni Farming Simulator'da Hassas Tarımın Uygulanması, farkındalığı artırmak için EIT'nin birçok adımından biridir.

Avrupa Birliği'nden çeşitli diğer ortaklar projenin bir parçasıdır: Hohenheim Üniversitesi (Almanya), Reading Üniversitesi (Büyük Britanya), Grupo AN (İspanya'daki en büyük tahıl kooperatifi) ve Hayvan Üreme ve Gıda Araştırma Enstitüsü Polonya Bilimler Akademisi, teknolojiyi tanıtmak için işbirliği yapıyor.

Farming Simulator 19 için Precision Farming DLC'nin bir milyondan fazla kez indirilen ilk versiyonu büyük bir başarı elde etti.


 





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....