23 Şubat 2023 Perşembe

BATI BALKANLAR-DOĞA

 


Aynı zamanda, özellikle kuzeybatı ve güneydoğu arasında, çoğunlukla sıradağlarla kaplı bir bölgedir. Söz konusu kamyon taşımacılığı olduğunda sürücüler, bazı çok doğal dağ yolları da dahil olmak üzere çok çeşitli bir arazi profili bekleyebilirler. 


Elbette her yer yokuş değil! İç kesimlerde seyahat ederken daha düzgün görünen bir araziyle karşılaşacaksınız. Bu alanlarda, meyve, sebze ve hayvancılık için koşulların daha uygun olması nedeniyle tarımın daha öne çıktığını göreceksiniz; özellikle sıcak iklimlerde.


Batı Balkanlar ayrıca yemyeşil vadilerden yüksek dağlara kadar her şeyi içeren çeşitli güzel Milli Parklara ve bu tarihi bölgede ziyaretçilerini bekleyen çok çeşitli nehirlere, şelalelere ve daha fazlasına ev sahipliği yapmaktadır.


Ele alınacak çok fazla alan varken, her şeyi anlamak için yolda bolca zamanınız olacağına eminiz. Gelecekte, belirli alanları içerecek daha derinlemesine geliştirme blogları paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. Gördüğün gibi mi? West Balkans DLC'yi Steam İstek Listenize eklemeyi düşünün, stüdyomuzu desteklemeye gerçekten yardımcı oluyor ve şimdiden bunu yapanlara teşekkür ediyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....