23 Şubat 2023 Perşembe

Batı Balkanlar - Trieste

 


Euro Truck Simulator 2 dünyasını her genişlettiklerinde, onu mevcut içeriğe uygun şekilde nasıl bağlayacağımızı dikkatlice düşünmeliyiz. Çoğu zaman bu, bize verilen bölgenin gerçek hayattaki temsilini daha da geliştirme fırsatı verdiğinden, teknik olarak DLC'nin bir parçası olmayan yakındaki ülkelere bile yeni bir şeyler eklemek anlamına gelir. Bu, Slovenya'nın Koper'inden sadece 8 kilometre uzaklıkta bulunan ve West Balkans DLC'sinin lansmanının önünü açan temel oyun güncellemesinin bir parçası olarak tanıtacakları Trieste'de tam olarak böyle!


Trieste kuzeydoğu İtalya'da bulunur ve muhteşem mimarisiyle güzel bir şehir olmanın yanı sıra bir derin su limanı ve Avrupa'nın en önemli ulaşım merkezlerinden biridir. Bu rol nedeniyle, bir kamyon şoförü olarak Trieste Körfezi yakınlarındaki liman bölgesinden geçebileceksiniz. Bu yol, şehrin büyük bir kısmının manzarasının yanı sıra önemli bir kilisenin bir bölümünü görme şansı sunacak, bu nedenle, ister iş için ziyaret ediyor olun, ister sadece yoldan geçiyor olun, şehrin size göre bir şeyleri olduğundan eminler. herkes!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....