23 Mart 2023 Perşembe

İsviçre Rework - Çikolata Fabrikası

 Daha önce Euro Truck Simulator 2 için duyurdukları İsviçre şehirlerinin yeniden çalışmasına ek olarak, ülkeyi canlandırmak istediğimiz birkaç  çünkü bugün size İsviçre'ye eklenecek yepyeni bir depo olan Çikolata Fabrikasını gösteriyorlar.

İsviçre, muhteşem dağları ve harika doğasıyla tanınırken, aynı zamanda çok özel bir ihracatıyla da ünlüdür: çikolata. İsviçre çikolatası, yüksek kalitesi ve benzersiz tatları nedeniyle tüm dünyada popülerdir ve ülkenin birçok çikolata fabrikasından birkaçına bir (iş) gezisi, herhangi bir çikolata tutkunu için olmazsa olmazdır.

Oyunda bu yeni depolardan ikisini, özellikle Bern ve Cenevre'de bulabileceksiniz. Bu fabrikalar, gelişmiş teknolojilerin ve dünyanın dört bir yanından kakao, süt veya şeker gibi birçok kaliteli malzemenin kullanımının doğrudan bir sonucu olan ayrıntılara gösterdikleri özen ve kaliteye bağlılıklarıyla ünlüdür. Bu malzemeleri fabrikalara teslim ederek üretime yardımcı olmanın yanı sıra, tüm kamyon taşımacılığı bölgelerindeki alanlardan bitmiş çikolata veya sakızlı ayıları çekeceksiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....