1 Eylül 2022 Perşembe

Hedef Hannover Etkinliği

 Avrupa'nın her yerinden tüm IAA katılımcılarının kullanması için yiyecek, içecek, ekipman ve makine sağlayarak bu heyecan verici ve önemli uluslararası etkinliği düzenlemek için kişisel yardımınızı istiyorlar. Bu, güzel Hannover şehrine seyahat etmek ve oyunumuzun kalbinde yer alan lojistik taşımacılık sektörüne adanmış bir ticaret fuarının parçası olmak için harika bir fırsat.


Sadece bu da değil, oyuncular için ayrıca doğrudan Almanya'nın Werlte kentindeki yeni Krone Fabrikasından gösteriye yeni Krone fragmanları teslim etmeleri için özel bir seçenek olacak ! Bu sadece Krone DLC sahiplerine değil tüm oyunculara açık olacak, böylece etkinlik boyunca herkesin bu harika içeriği deneyimleme şansı olacak. Krone Kargolarınızı Hannover'e 3 numaralı girişteki güney deposundan almayı unutmayın!



Tüzük


Euro Truck Simulator 2'de World of Trucks bağlantılı bir profille Harici Sözleşmeleri kullanarak , kişisel hedefiniz , IAA Transportation şovunun düzenlenmesine yardımcı olmak için Almanya'daki Hannover Messe'ye toplam 7 kargo teslimatını tamamlamaktır.


Bu teslimatlardan en az biri , Werlte Almanya'daki Krone Fabrikasından herhangi bir türde bir Krone Römork olmalı ve kalan teslimatlar herhangi bir yerden herhangi bir kargo olmalıdır .


Etkinlik için tüm işler en az 200 km veya daha fazla olmalıdır.


Ödüller:


Kişisel hedef : Hannover Messe'deki IAA Ulaşım şovunu tedarik etmek için 7 veya daha fazla kargo teslimatını tamamlayan oyuncular, şovla ilgili 3 benzersiz kabin eşyası ile birlikte kişisel bir World of Trucks Başarısı kazanacaklar:

IAA Ulaştırma gösterisinin ruhuna uygun fütüristik bir konsept kamyon hologramı, Geleceği Sürmek. 



Temiz bir hatıra Hannover City Mug


Çok havalı görünen bir Krone Lunch Box


Tüm ödüller, Euro Truck Simulator 2 için Steam envanter öğeleridir.


Bu etkinlik için Krone DLC'si gerekli değildir .


Etkinlik 25 Eylül Pazar günü saat 23:59 UTC'de sona erecek .















TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....