23 Nisan 2023 Pazar

Almanya Rework - Travemünde

 1.47 güncellemesinde Euro Truck Simulator 2'de Alman şehirlerine yönelik yeniden çalışmamızın bir aşamasını henüz yayınlamış olsalar da, şimdiden ileriye bakmanın ve bu proje için geleceğin neler getireceğini görmenin zamanı geldi. O halde lafı daha fazla uzatmadan size en yakın güncellemede Travemünde şehrine gelen değişikliklere bir göz atalım!

Travemünde, Almanya'nın kuzeyinde, Baltık Denizi kıyısında yer alan tarihi bir sahil kasabasıdır. Bu nedenle, bölge şu anda oyunda şehrin içinden geçme seçeneği olmayan bir limanla temsil ediliyor. Bununla birlikte, kentsel alandan yepyeni bir geçit ekleyerek konumu sıfırdan tamamen yeniden inşa ettikleri için bunların hepsi değişecek.

Ayrıca, güçlü kamyonunuzu körfezden karşıya geçirmek için yeni bir feribot olacağından deniz tarafını da geliştirdik. Zengin bir tarihe sahip bu büyüleyici sahil kasabasını kargo taşımaktan ve bir işi tamamlamaktan biraz daha fazlası için ziyaret etmeyi merak edecekseniz, bu deneyim sizi buna bir şans vermeye ikna edecek eksik parça olabilir!

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....