25 Mayıs 2023 Perşembe

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor


TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor!


TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir. Şirket 45 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteriyor ve yenilikçi tasarımları, olağanüstü yapı kalitesi ve üstün müşteri hizmetleri ile güçlü bir itibar kazandı.
 

Farklı sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere semi-treyler pazarına en geniş ürün yelpazesini sunan TIRSAN, taşımacılıktan lojistike, inşaattan tarıma kadar birçok sektöre treyler üretmektedir. Ürünleri, dayanıklılıkları, verimlilikleri ve güvenlik özellikleriyle tanınmaktadır ve bu da onları işletmeler için tercih edilen bir seçenek ve Türkiye'de lider yapmaktadır.


Euro Truck Simulator 2'de TIRSAN'ı neler beklediğimizi ve geleceğin neler getireceğini size göstermek için sabırsızlanıyoruz. Ekipleriyle tanışıp sohbet ederken harika zaman geçirdik ve bize onlarla tanışma ve çalışma fırsatı verdikleri için onlara teşekkür ediyorlar. 

16 Mayıs 2023 Salı

MAN TG3 TGX ile tanışın

 

Uzun mesafe taşımacılığı için üretilen bu yeni MAN TGX, ergonomik olarak optimize edilmiş bir kabin, verimli aktarma organları, ekonomik yakıt tüketimi, yüksek yük kapasitesi ve yeniden tasarlanmış bir kabine sahiptir; onu yoldaki her iş için mükemmel bir ortak yapıyor. 


Kamyon almaya hazır mısınız? MAN TG3 TGX, seçkin konfigürasyon ve özelleştirme seçenekleriyle gelir. Buna 3 kabin boyutu (GN, GM, GX), 6 şasi tipi (4x2, 6x2, 6x4 ve 8x4), 8 şanzıman ve 640hp'ye kadar 9 motor seçeneği dahildir. 

Tavan rüzgarlıkları, ön çamurluk aero paketi, tavan rüzgarlıkları, farlar ve arka lambalar, tamponlar, çamurluklar ve özel gri Individual Lion S dahil olmak üzere 19 resmi boya dahil olmak üzere bu kamyon için pek çok özelleştirme mevcuttur. Kabinin içinde, iç mekanı kişiselleştirmek için kullanabileceğiniz diğer özelleştirme noktalarının yanı sıra, 3 farklı kaplama, 7 koltuk varyantı, 2 direksiyon simidi seçeneği ve 2 halı seçeneğiyle iç mekanı özelleştirmek için seçenekler bulacaksınız.


Ama hepsi bu kadar değil, MAN OptiView dijital ayna sistemini kullanma seçeneğine de sahip olacaksınız. Dış kameraları kullanan bu teknoloji, sürücünün yoldaki görüş alanını artırır. Bu aynı zamanda yeni işlevselliğe sahip bir kör nokta dedektörü aksesuarının yanı sıra bilgi-eğlence ekranında ön dijital aynayı görüntüleme seçeneği ile birlikte gelir.





TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....