13 Kasım 2021 Cumartesi

AMERİCAN TRUCK SİMULATOR TEXAS DLC'SİNİN TERSANE TANITIMI

 Teksas eyaleti çok büyük olduğu için, bu yaklaşan harita genişletmesinde oyuncuya birlikte çalışması için epeyce yeni endüstriler getirmemiz mantıklı. Bunlardan biri, en büyük endüstriyel komplekslerden bazılarını içerecek olan Offshore Tersane endüstrisidir. Bu harika ekleme için neden gerçekten heyecanlanmanız gerektiğine bir göz atalım!



Corpus Christi yakınlarındaki açık deniz hizmeti, dünyanın en büyük projelerinden bazılarını tamamladı. Uzmanlığı, açık deniz petrol kulelerinin tasarımı ve yıkımı, gemi enkazları ile çalışma ve diğer denizaltı ve açık deniz yapılarının inşasını içerir. Ek olarak, bu tesis şimdiye kadar yapılmış en büyük vinçlerden bazılarına sahiptir.



Brownsville'de bulunan diğer tesis, Meksika Körfezi'ndeki en önde gelen açık deniz tersanesini sunuyor ve deneyimli işgücü daha çok petrol kulelerine odaklanıyor. Güncel teknolojik yeniliklerle kendilerini bu alanın içinde bulan oyuncular kesinlikle anlatacak çok büyük bir hikayeye sahip olacaklar!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....