9 Aralık 2021 Perşembe

American Truck Simulator 1.43 Güncelleme Sürümü


Bu güncellemede, oyun içinde mevcut Freightliner® Cascadia'nızı en yakın Freightliner bayisinde veya tamirhanesinde Cascadia'nın mevcut üretim versiyonuna yükseltmenizi sağlayacak yeni parçalar ve özelleştirme seçenekleri bulabileceksiniz. 



2022 Freightliner® Cascadia, yeni iç seçeneklerin yanı sıra yakıt ekonomisini daha da iyileştiren dış değişikliklere sahip olacak. Cascadia için bu güncellemede bulabileceğiniz değişiklikler hakkında daha fazla ayrıntıya girelim! 


Cascadia yeni bir iç mekanla gelecek, en göze çarpan değişiklik yepyeni bir dijital gösterge paneli olacak. Bu modern ve son teknoloji ürünü gösterge paneli, sürücünün yeni direksiyon simidi üzerindeki bir düğmeyi tıklatarak önemli bilgileri kolayca ve net bir şekilde görüntülemesini sağlar.


Güncellenmiş dış tasarım, yeni bir alt ve daha da aerodinamik ön tampon, güncellenmiş tahrik tekerleği kaplamaları ve geliştirilmiş aerodinamik için A sütununda yeni aero deflektörler içeriyor. 2022 Freightliner® Cascadia ile sizleri American Truck Simulator yollarında görmek için sabırsızlanıyoruz.

Sahip olunan damperler

Damperli Römorkların artık sahiplenilebilir ve tamamen özelleştirilebilir olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Bu treylerler, kömür, toprak, çakıl, taş, kum ve çok daha fazlası gibi dökme malzemelerin taşınmasında kullanılır.


American Truck Simulator'da Damperli Römorklar, özelleştirilebilir 3 gövde tipine sahip olacak. Bunlar Son Damperler, Yan Damperler ve Livefloor Damperlerdir. Her biri farklı uzunluklarda ve iki veya üç akslı konfigürasyonlarda mevcuttur. Yan damperler b-double, paralı veya tekli treyler olarak mevcuttur; dip damperler ikili, kayalık dağ ikili, paralı ikili ve tekli konfigürasyonlarda kullanılabilir ve diğer tüm kasa tipleri sadece tek bir treyler konfigürasyonu ile gelir.

Yeni Yükleme Ekranı Resimleri

Bu güncelleme ayrıca WorldofTrucks.com'daki kullanıcı galerisinden Editör Seçimlerimizin yanı sıra yükleme ekranlarına yeni resimler gösterecek. Bu yeni çekimler, yeni görsel aydınlatma sistemine sahip American Truck Simulator genelinde doğal konumları gösterecek.



Ancak, hepsi bu kadar değil! Bu yeni yükleme ekranı görüntüleri, fotoğrafın oyun içinde nerede çekildiği ve (varsa) hangi DLC'den çekildiğine dair kısa bir açıklama ile birlikte gelecek. 
Bu yeni görüntülerle eyaletlerin dört bir yanından birçok güzel simge ve manzarayı sergilemeyi dört gözle bekliyoruz.

Kabin İçi Ses Güncellemesi

Bu güncellemede ayrıca, kamyon motorunun ve tekerleklerinin sesinin yanı sıra çevredeki ortam seslerinden kaynaklanan ses zayıflamasını simüle eden yeni bir ses efekti de uyguladık. Her kamyonun farklı ses yalıtımı olduğu için ses ekibimiz bunu ses eşitleme ve yankı efektleri kullanarak simüle etti. 

Basitçe söylemek gerekirse, araç içi kabin sesleri, birinci şahıs bakış açısıyla sürüş sırasında motorun, lastiğin ve diğer dış seslerin nasıl azaltıldığını daha iyi simüle etmek için güncellendi.

Gelecekte kamyon kabininin boyutuna göre daha doğru zayıflama simülasyonu getirmeyi planladığımız için bu, bu güncellemenin yalnızca ilk yinelemesidir. Bu güncelleme hem American Truck Simulator hem de Euro Truck Simulator 2'deki tüm kamyonlara uygulandı. 

Yeni SDF Yazı Tipleri

1.43 ile gelen bir diğer yeni özellik ise oyun içinde SDF (Signed Distance Fields) yazı tiplerinin kullanılması. Peki bu oyunu tam olarak nasıl etkiliyor? Bu yazı tipi tekniği, metinlerin ve yazı tiplerinin herhangi bir çözünürlükte, ölçekte veya mesafede mükemmel bir şekilde görüntülenmesini sağlar.

Daha küçük bir çözünürlükte veya uzak bir mesafeden yakınlaştırıldığında bozulabilen yazı tiplerinin bir resim gibi görüntülenmesi yerine, SDF yazı tipleri herhangi bir boyuta ayarlanabilir ve kullanıcı için mükemmel netlik ve keskinlik sağlar. 

Bu güncellemenin ilk yinelemesinde, bu yeni yazı tipi tekniğini Convoy ad etiketlerine, GPS'e, Plakalara, Kamyon panosu ekranlarına ve kullanıcı arayüzüne getiriyoruz. İlk bakışta, pek bir şey değişmemiş gibi görünebilir ve çoğu durumda fark oldukça ince olacaktır, ancak daha belirgin veya daha büyük metne (UI veya Convoy ad etiketleri gibi) bakıldığında fark çok açıktır. !

Dünya Haritası Efsane Filtreleri

Ziyaret etmek için özel bir yer mi arıyorsunuz? Belki keşfetmediğiniz bir şehir ya da en yakın akaryakıt istasyonu? Dünya Haritası Efsane Filtrelerimizle tanışın! Artık dünya haritamızdaki belirli simgeleri kolayca filtreleyebilirsiniz.

Dünya haritamızda hangi simgeleri filtrelemek istediğinizi seçin ve size yalnızca bunlar gösterilecektir. Artık keşfedilmemiş bölgelere, dinlenme duraklarına ve bayilere gitmek her zamankinden daha kolay! Bu küçük ama kullanışlı özelliği beğeneceğinizi umuyoruz.

Geliştirilmiş Denetleyici Desteği

1.43'ün American Truck Simulator'da kontrolcülerin desteği için büyük bir güncelleme içereceğini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu güncellemenin temel amacı, gamepad kullanıcılarının klavye gibi ikincil bir cihazdan girişe ihtiyaç duymadan kullanıcı arayüzünde gezinmesine izin vermektir. Ancak, tahmin edebileceğiniz gibi, oyun içinde kullanılan farklı kontroller ve tuşlar ile takımlarımız için bu oldukça büyük bir zorluktu. Bu güncelleme yalnızca ilk yineleme olsa da, yaşayabileceğiniz bazı değişiklikleri gözden geçirelim.

Daha dikkate değer değişikliklerden bazıları, gezinmek için zaten uygulanmış 'sanal fareyi' kullanmanın yanı sıra ekrandaki kullanıcı arayüzünün herhangi bir bölümünü taşımak veya seçmek için denetleyicinizin D-pad'ini kullanabilmeyi içerir. Bu iki özelliğin birleştirilmesi, nihayetinde kontrolör kullanıcıları için kullanıcı deneyimini geliştirir. Her bir ekran, gamepad kullanıcıları için yeniden ziyaret edildi ve kolaylaştırıldı. Her alanda çok fazla çalışma yapıldı, bu nedenle bir kontrol cihazında harika ve sezgisel bir his veriyor. 

Kullanıcı geri bildirimlerine ve daha fazlasına göre sürekli olarak değişiklik yapmayı ve yeni özellikler uygulamayı planlıyoruz. Sürüşü kontrol cihazınızdan her şeyi yapabileceğiniz şekilde yenilemek de dahil olmak üzere önümüzde hala epeyce iş var. Ayrıca, kullanıcı arayüzü de daha fazla cila ve ekleme alacak. Forumlarımızdaki geliştirilmiş denetleyici desteğiyle kullanıcı deneyiminizi geri bildirmemize yardımcı olabilirsiniz. Bu süre zarfında herhangi bir hatayı veya sorunu giderme konusundaki yardımınız için çok teşekkür ederiz.

Denetleyiciler için bu güncelleme kapsamlıdır, ancak bunun, onları ana denetleyicileri olarak kullananlar için daha sorunsuz bir deneyim getireceğinden eminiz. Bu aynı zamanda benzer kontrolleri kullanan gelecekteki platformların da yolunu açıyor.

Değişiklik günlüğü:

Harita:

Genel Hata Düzeltmeleri
Araçlar: 

Sahip Olunan Damperli Römorklar
2022 Freightliner Cascadia
kullanıcı arayüzü:

Yeni Yükleme Ekranı Resimleri
Dünya Haritası Efsane Filtreleri
Başka:

Geliştirilmiş Denetleyici Desteği
Uygulanan Ses Azaltma
MSDF Yazı Tipi Uygulaması







2022 Freightliner Cascadia



















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....