7 Aralık 2021 Salı

American Truck Simulator 1.43 Güncellemesi - 2022 Freightliner® Cascadia


Bugün, bu kamyonun hevesli sürücülerinin bayılacağından emin olduğumuz Freightliner® Cascadia hakkında bazı haberleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz! American Truck Simulator 1.43 güncellemesinde, mevcut Cascadia'nızı 2022 Freightliner® Cascadia'nın mevcut üretim versiyonuna yükseltmenize olanak sağlayacak yeni parçalar ve özelleştirme seçenekleri sunacaklar

2022 Freightliner® Cascadia, yeni iç seçeneklerin yanı sıra yakıt ekonomisini daha da iyileştiren dış değişikliklere sahip olacak. Cascadia için bu güncellemede bulabileceğiniz değişiklikler hakkında daha fazla ayrıntıya girelim!

İç mekan 

Cascadia yeni bir iç mekanla gelecek, en göze çarpan değişiklik yepyeni bir dijital gösterge paneli olacak. Bu modern ve son teknoloji ürünü gösterge paneli, sürücünün yeni direksiyon simidi üzerindeki bir düğmeyi tıklatarak önemli bilgileri kolayca ve net bir şekilde görüntülemesini sağlar.

Dış mekan 

Güncellenmiş dış tasarım, yeni bir alt ve daha da aerodinamik ön tampon, güncellenmiş tahrik tekerleği kaplamaları ve geliştirilmiş aerodinamik için A sütununda yeni aero deflektörler içeriyor. Bu yeni dış parçalar, yakıt ekonomisini geliştirerek Cascadia'yı daha uzun süre yolda tutmak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu güncellenmiş parçalar ayrıca zaten modern olan bir kamyona yeni ve fütürist bir görünüm kazandırıyor.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....