17 Aralık 2021 Cuma

Rusya'nın Kalbi - Ormanlar ve Ormanlar

Rusya'nın geniş ormanlık bölgeleri, dünya ormanlarının beşte birinden fazlasını oluşturuyor, bu da dünyadaki herhangi bir ülkeden daha fazla orman alanına sahip olduğu anlamına geliyor. Bu nedenle, yakında çıkacak Heart of Russia DLC'sinde bekleyebileceğiniz içeriği , en ilginç ağaç türlerinden birkaçının yanı sıra ilgili endüstri bilgilerini belirtmeden açıklıyor olsaydık, kesinlikle "treeson"dan suçlu olurduk . 




Doğaya adanmış blog yazımızda Rus huş ağaçları konusuna biraz değinmiştik . Ama neden bu ağaçlar tam olarak ülkenin her yerinde bu kadar ünlü? Fark etmiş olabileceğiniz gibi, Rusya'ya sıklıkla "gizemli" diyoruz. Çünkü tarihi ve folkloru mitler ve efsanelerle doludur. Ve bu efsanelerden birine göre, eski pagan Slavlar huş ağacına sarılmayı iyi şans işareti olarak görüyorlardı. Dahası, huş ağaçlarının genellikle büyülü olduğu düşünülür. 







Daha pratik bir bakış açısıyla, bu harita genişletmesinde görebileceğiniz bir diğer önemli ağaç türü de çam ağacıdır. Keresteleri dokusu, sıcak hissi ve ne kadar kolay şekillendirilebildiği ile ünlüdür. Ahşap, inşaat, bileşenler, doğrama işleri ve diğer ürünler için mükemmeldir.




















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....