28 Ocak 2022 Cuma

Avusturya Rework - Alpler

Büyük başkent Viyana'dan büyüleyici eski şehir Innsbruck'a kadar Avusturya'yı ziyaret etmek için birçok neden var; ama güzelliğinin gerçekten zirve yaptığı yer Alpler.  



Daha önce Noel özel canlı yayınımızda duyurdukları ve gösterdiğimiz gibi, Avusturya şu anda Euro Truck Simulator 2'de yeniden çalışılıyor. Bugün, sizinle Alpler'de yapılan çalışmaları gösteren bir dizi ekran görüntüsünü paylaşmaktan heyecan duyuyorlar. ve çevresindeki yol ağı.





Alpler gerçekten görülmeye değer, herkesin hayatı boyunca kendi gözleriyle görmesi gerektiğine inandığımız zirve ; ve nedenini görmek çok kolay! Birkaç ülkeye yayılan Alpler, Avusturya'nın yaklaşık üçte ikisini kaplar ve bu da onu dünyanın dört bir yanından gelen turistler için en iyi yer haline getirir. 

Alplerde araba kullanmak biraz zor olabilir, dar ve virajlı yollarıyla, bırakın kamyon ve treyler bir yana, ortalama yol kullanıcıları için bile zorlu bir iştir! Großglockner-Hochalpenstraße (Grossglockner Yüksek Alp Yolu) gibi bazı yollar genellikle kamyonculara yasak olsa da; Şoförlerimiz için bu ünlü ama zorlu rotaya erişimi elilerinden almak istemediklerine karar verdiler .. 

 


Şaşırtıcı bir şekilde, Alpler'in içinde ve çevresinde de epeyce otoyol var; Bu yeniden çalışmaya dahil ettiğimiz A9, A10 ve A12 gibi. Birçok oyuncunun yan yolları kullanmayı sevdiğini bilsek de, birçoğu için teslimatlar için ekonomik ve zaman dostu yollar olmadığını biliyoruz. Her biri benzersiz olduğundan ve güzel manzaralar ile sizi şaşırtabileceğinden, bölgedeki olası tüm rotaları kontrol etmek için gelecekte zaman bulacağınızı umuyorlar. 

Hatta Özel Taşıma ekibimizden bu alandan bir veya iki rota oluşturmasını isteyebiliriz. Bu dolambaçlı ve zorlu yollardan bu devasa, ağır ve kırılgan yükleri teslim edebileceğinizi düşünüyor musunuz?



Alpler'de nasıl seyahat etmeye karar verirseniz verin, bir dakikanızı ayırıp, Avusturya Yenilenmesinde yer alan yetenekli ekiplerimiz tarafından ortaya konan çalışmaları takdir ettiğinizden emin olun. Dokulardan varlıklara ve harita tasarımına kadar, ayrıntılara gösterilen özen açıkça görülüyor ve gelecekte Avusturya'yı tekrar ziyaret etmenizi sabırsızlıkla bekliyorlar.





















 













































Two Point Campus'e hoş geldiniz!

Üniversitenizi, kendi yolunuzla inşa edin!

Akademiyi kafasında döndürmenin zamanı geldi! Öğrenme özleminiz mi var? Ya da sadece bir eğitim şaheseri yaratmaya hevesli misiniz? Kampüs, hayallerinizdeki üniversiteyi kurmanıza yardımcı olacak yeni yaratıcı araçlarla dolu.

İlk kez, arazideki en iyi öğretim tesislerini barındıran kendi nefis eğitici kampüs ortamınızı geliştirirken harika açık havada inşa edin. İster basit temeller üzerine inşa etmeyi, ister her ağacı yerleştirmeyi tercih edin, istediğiniz üniversiteyi inşa edebilirsiniz.

Yeni, kullanımı kolay araçlarla yollar oluşturun. Dış mekan florasının görkemli koleksiyonlarını dikin. Banklar, çeşmeler, heykeller, çitler, hatta çitler yerleştirin. Tek sınır hayal gücünüzdür (ve oyun içi banka bakiyeniz).

Normal ücret değil

Ancak, elbette, iki Noktalı bir oyun olmayacaktı. Tipik akademik ücretten ziyade, Two Point County'deki öğrenciler bir dizi vahşi ve harika kursun tadını çıkarırlar: Knight School'dan (hey, hepimiz hayatımızın bir noktasında mızrak dövüşü öğrenmek zorundayız), öğrencilerinizin inşa edeceği tükürük Gastronomisine kadar. dev pizzalar ve devasa turtalar gibi ağız sulandıran karışımlar.

Akademik yıl… geldi!

Üniversitenizdeki küçük insanlarla çok daha fazla zaman geçirme fırsatından yararlanın. Akademik yıl bir yaz tatili ile başlar ve öğrencileriniz taşınmadan önce her şeyin harika görünmesini sağlamak için size yeterli zamanı verir. Kütüphaneler kurun, en iyi personeli (eksantrik profesörlerden çılgın araştırmacılara kadar) işe alın, kampüsünüzü en iyi kurslarla donatın ve izleyin öğrencilerinizin akademik potansiyeli açığa çıkıyor!

Geleceği şekillendirmek

Ama Two Point Campus'te sadece çok çalışmak değil. Öğrencilerinizi tanıyın, bireysel kişiliklerini, isteklerini ve ihtiyaçlarını keşfedin. Onları kulüpler, topluluklar, konserlerle mutlu edin. Onları arkadaşlarla sarın, ilişkiler geliştirmelerine yardımcı olun, onlara pastoral bakım sağlayın ve üniversitenizin mirasını gururla yaşatacak inanılmaz bireyler olarak gelişmek için doğru miktarda yaşama sevincine sahip olmalarını sağlayın.
















 

26 Ocak 2022 Çarşamba

Rusya'nın Kalbi - Giriş Anıtları ve Bölge İşaretleri

Giriş anıtları, çoğunlukla betondan yapılmış benzersiz yapılardır veya çeşitli şekillerde dekore edilmiş işaretler veya yazılar olabilirler. Ana amaçları, bu genişlemede en sık geçeceğiniz türden bir şehrin girişini belirtmektir. Her şehir, resmi olarak idari bölgelerine girdiğinizi size bildirmek için elinden gelen çabayı gösterecektir. Sözü açılmışken, bu anıtlar aynı zamanda üç önemli Rus idari bölümünün - oblast , okrug , raion - belirteçleri olarak hizmet ediyor .



Bu üçünden belki de en önemlisi , Rusya'nın bir tür federal öznesi olan ve birinci düzey bir idari bölünme işlevi gören sözde bir oblast (il/bölge) sınırını gösteren yapıdır. Başka bir kullanım, bir şehrin içindeki, bazen daha küçük birimlere - rayonlara bölünmüş olan bir bölgenin ana hatlarını çizmeyi içeren bir idari okrugu (bölgeyi) işaretlemeyi içerir .






















 

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....