28 Ocak 2022 Cuma

Two Point Campus'e hoş geldiniz!

Üniversitenizi, kendi yolunuzla inşa edin!

Akademiyi kafasında döndürmenin zamanı geldi! Öğrenme özleminiz mi var? Ya da sadece bir eğitim şaheseri yaratmaya hevesli misiniz? Kampüs, hayallerinizdeki üniversiteyi kurmanıza yardımcı olacak yeni yaratıcı araçlarla dolu.

İlk kez, arazideki en iyi öğretim tesislerini barındıran kendi nefis eğitici kampüs ortamınızı geliştirirken harika açık havada inşa edin. İster basit temeller üzerine inşa etmeyi, ister her ağacı yerleştirmeyi tercih edin, istediğiniz üniversiteyi inşa edebilirsiniz.

Yeni, kullanımı kolay araçlarla yollar oluşturun. Dış mekan florasının görkemli koleksiyonlarını dikin. Banklar, çeşmeler, heykeller, çitler, hatta çitler yerleştirin. Tek sınır hayal gücünüzdür (ve oyun içi banka bakiyeniz).

Normal ücret değil

Ancak, elbette, iki Noktalı bir oyun olmayacaktı. Tipik akademik ücretten ziyade, Two Point County'deki öğrenciler bir dizi vahşi ve harika kursun tadını çıkarırlar: Knight School'dan (hey, hepimiz hayatımızın bir noktasında mızrak dövüşü öğrenmek zorundayız), öğrencilerinizin inşa edeceği tükürük Gastronomisine kadar. dev pizzalar ve devasa turtalar gibi ağız sulandıran karışımlar.

Akademik yıl… geldi!

Üniversitenizdeki küçük insanlarla çok daha fazla zaman geçirme fırsatından yararlanın. Akademik yıl bir yaz tatili ile başlar ve öğrencileriniz taşınmadan önce her şeyin harika görünmesini sağlamak için size yeterli zamanı verir. Kütüphaneler kurun, en iyi personeli (eksantrik profesörlerden çılgın araştırmacılara kadar) işe alın, kampüsünüzü en iyi kurslarla donatın ve izleyin öğrencilerinizin akademik potansiyeli açığa çıkıyor!

Geleceği şekillendirmek

Ama Two Point Campus'te sadece çok çalışmak değil. Öğrencilerinizi tanıyın, bireysel kişiliklerini, isteklerini ve ihtiyaçlarını keşfedin. Onları kulüpler, topluluklar, konserlerle mutlu edin. Onları arkadaşlarla sarın, ilişkiler geliştirmelerine yardımcı olun, onlara pastoral bakım sağlayın ve üniversitenizin mirasını gururla yaşatacak inanılmaz bireyler olarak gelişmek için doğru miktarda yaşama sevincine sahip olmalarını sağlayın.
















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....