26 Şubat 2022 Cumartesi

Gamepad'ler ve Steam Destesi Desteği

 Valve's Steam Deck'in yayınlanmasına sadece bir gün kaldı, bu da Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator'un bu yeni oyun sistemindeki desteği konusunda sizi hızlandırmak için mükemmel bir zaman olduğu anlamına geliyor.


Geliştiricileri bu ilginç proje üzerinde çalışmaktan son derece heyecanlandılar ve oyuncuların mümkün olan en sorunsuz deneyimi yaşamaları için gereken her şeyi yaptılar. Bu avuçiçi oyun bilgisayarını desteklemek için gerekli bazı ince ayarların yapılmasına ek olarak, oyunlarımız dokunmatik ekran desteğinin (menü düğmelerini seçmek için ekrana tıklayarak) temel bir sürümüyle birlikte birkaç özel bağlama içerecektir. Ayrıca Steam Deck'te oynamayı seçerek Convoy modunda arkadaşınızla birlikte araba kullanmak istediğinizde "cross-platform" oynanış destekleneceği için geride kalmayacağınızı belirtmek istiyorlar. 


Steam Deck desteğinin geliştirilmesi, genel oyun pedi desteği ile el ele gitti; bu, genel olarak küçük iyileştirmeler sağlamanın yanı sıra oyunlarımıza yeni bir mini özellik ekledi - oyun pedi eşleme tanımı. Basitçe söylemek gerekirse, bu, hangi düğmenin hangi amaca sahip olduğundan her zaman emin olmak için ekranda bir bağlama efsanesine sahip olacağınız anlamına gelir. Bu ekleme, oyun kumandaları ve direksiyon simidlerine verdiğimiz sürekli desteğimizde bir başka ilerlemeyi temsil ediyor ve gelecekte bunu daha da ileriye taşıyabileceklerini umuyorlar. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....