11 Mart 2022 Cuma

Avusturya yenilenmesi - Salzburg

 Avusturya'nın Salzburg kenti, Akademi Ödüllü müzikal “The Sound of Music”in güzel fonu ve tarihin en büyük bestecilerinden biri olan Mozart'ın doğum yeri olarak bilinen bir şehirdir. Geleneklerle dolu ve doğayla çevrili bir şehir olarak, Avrupa'nın kalbinde modern bir kültür merkezidir.




Alplerin eteğindeki bu şehir, müzik tarihi açısından pek çok şey sunarken, ziyaretçiler keşfedecek çok şey olduğunu görecekler; ve aynısı Euro Truck Simulator 2'deki sürücüler için de geçerli. Ekibimiz tarafından üstlenilen Avusturya yeniden çalışmasının bir parçası olarak, bu tarihi şehrin yeniden çalışması ve gelecekteki bir güncellemede hangi değişiklikleri görmeyi beklediğinizle ilgili çeşitli ekran görüntülerini ve ayrıntıları sizinle paylaşmaktan heyecan duyuyorlar. 




ETS2'deki mevcut sürümle karşılaştırıldığında, Salzburg ve çevresindeki yol ağının düzeni biraz değişti. Bu şehir, özellikle ölçek sınırlamaları nedeniyle ekibimiz için en zorlu yeniden çalışmalardan biri olsa da, bu alana birçok yeni ayrıntı getirmeyi başardılar. Bir içecek fabrikası içeren yepyeni bir endüstri alanından Knoten Salzburg otoyol kavşağına; Salzburg'a önemli bir katkı!





























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....