22 Mart 2022 Salı

International® 9900i geldi!

 En çok kendine özgü klasik uzun burunlu stili ve performansıyla tanınan bir Amerikan otoyol simgesi olan International® 9900i ile tanışın. Bugün, American Truck Simulator'a gelişini duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Yerel oyun içi bayiinizden satın alabileceğiniz International® 9900i, çok sayıda özelleştirme seçeneğiyle birlikte gelir.





Tüm ihtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanan bu kamyon, hem stil hem de performans sunar. Yüksek beygir gücü Cummins ISX ile kaputun altında başlar ve en ağır yükleri taşımak için gereken kaba gücü, kârlılığınızın takdir edeceği yakıt ekonomisiyle sağlar. 



İkonik Eagle iç tasarımı, ekstra geniş yatak ve okunması kolay göstergeler ve anahtarlar gibi özelliklerle konfor hiçbir zaman sorun olmayacak. İster otoyolda koşuyor olun ister kromu parlatıyor olun, kesin olan bir şey var - International® 9900i tüm dikkatleri üzerinize çekecek.


American Truck Simulator'deki sanal uygulaması, klasik gündüz kabinleri, yataklı seçenekler, hava filtreleri konfigürasyonları, egzoz seçenekleri, iç kabin seçenekleri ve çeşitli dış ve iç aksesuarlar dahil olmak üzere bir dizi konfigürasyon içerir.

International® 9900i , American Truck Simulator'ın her sahibi için ücretsiz bir DLC eklentisi olarak gelir. Kitaplığınıza bu yeni eklemeyi almak için Steam İstemcinizde (bazı kullanıcılar için yeniden başlatma gerektirebilir) en son güncellemeyi bulun. 













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....