1 Haziran 2022 Çarşamba

American Truck Simulator: Lode King ve Prestij Treyler Paketi DLC



Lode King Industries  , Kanada merkezli son derece popüler ve güvenilir bir treyler üreticisidir. 1980 yılındaki kuruluşundan bu yana şirket, ticari karayolu taşıma römorklarının en önemli üreticilerinden biri haline geldi ve yüksek kaliteli ürün tasarımı ve yüksek vasıflı çalışanları sayesinde güçlü bir itibara sahip oldu. 

Adını özel bir treyler hattı için kullanmanın yanı sıra, Lode King ayrıca , ABD pazarı ve müşterileri için özel olarak ayarlanmış muhteşem ürünlerini sundukları  Prestige  adlı bir şirket kurmaya karar verdi.

Lode King markası için , her modelde farklı renk stilleri ve benzersiz aksesuarlara sahip açılır platformlar ve düz yataklar ile 3 açılır güverte, 3 düz yatak, 2 tahıl bunker olmak üzere 8 farklı treyler olacak. Özel  Prestige serisi, her biri kendi benzersiz aks kurulumuna sahip Tek ve B-çift konfigürasyonları sunacak.


Prestige markasından oyun 7 treyler sunacak - 3 açılır güverte, 3 düz yatak, 1 tahıl hunisi. Düşme platformları ve düz yataklar, 3 farklı zemin malzemesinden birini seçme seçeneğiyle birlikte 10'a kadar farklı aks konfigürasyonuna sahip olacak.

Sonuç olarak, yukarıda bahsedilen her şey, DLC'nin American Truck Simulator'a gelmesiyle oldukça fazla sayıda treyler kombinasyonunu ekleyecektir. Ayrıca işaretleyiciler, şasi, çamurluklar, çamurluklar, gövdeler ve daha fazlası gibi yüksek miktarda değiştirilebilir parçaya sahip olacaksınız! Ve görsel bir bonus olarak, tüm treyler ve aksesuarların resmi marka logolarına sahip olacağından emin olabilirsiniz!




























 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....