10 Temmuz 2022 Pazar

ETS2 1.45: JOST Beşinci Tekerler

 JOST, 1956'dan beri dünya çapında beşinci teker bağlantı cihazları üretmektedir. İlk çelik döküm beşinci teker bağlantısı için patentini sundular ve o zamandan beri inovasyona olan bağlılıklarını sürdürdüler.

ETS2'deki tüm markasız beşinci tekerlekleri JOST markalı 5. tekerleklerle değiştirmeyi planladıkları için, kamyon endüstrisindeki bu lideri simülasyon başlıklarımıza taşımaktan mutluluk duyuyorlar Her kamyon markası birkaç farklı 5. tekerlek modeli alacaktır (her şasi tipi için bir tane). 





Bu, iki aşamada gerçekleştirilecek, şu anda Euro Truck Simulator 2 için 1.45 Açık Beta'da denenebilecek olan ilk aşama, Mercedes Benz New Actros, Renault Trucks T, Scania Next-Gen S'de JOST beşinci tekerleklerini içerecek, Scania Yeni Nesil R ve DAF 2021 XG ve XG+ araçlar. 


İkinci aşama, tüm kamyonların varsayılan standart olarak JOST tekerleklerine sahip olacağı ETS2 filomuzda kalan kamyonlara JOST beşinci tekerleklerini getirecek. Sektörde bu kadar bilinen bir firma ile çalışmaktan ve güçlü çekirdek markasını sanal yollarımıza taşımaktan mutluluk duyuyorlar. 











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....