26 Ağustos 2022 Cuma

Yeni MAN TGX geliyorrrrr!!!!!!!!

Geçtiğimiz Aralık ayında, geleneksel Noel akış sırasında, araç ekibim Euro Truck Simulator 2 için üzerinde çalıştığı bir kamyonun WIP geliştirme görüntülerini gösterdiler. Bu kamyon elbette yeni MAN Kamyon Nesli TGX.



Bugün, bu yaklaşan kamyonda kaydedilen bazı ilerlemeleri bazı ekran görüntüleri şeklinde sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorlar ! Gördüğünüz gibi, bu orijinal akıştan bu yana, araç ekibi oldukça ilerleme kaydetti; ancak hala tamamlanması gereken çok iş var.

Emin olun, ekipler hala çok çalışıyor ve önümüzdeki yolda hala çok sayıda çalışma ve test ile, yayınlamadan önce tüm kalite standartlar karşılandığından emin olacaklar. 

10 Ağustos 2022 Çarşamba

TRAİN SİM WORLD 3 İLE MAKİNEDE USTALAŞIN!

 Train Sim World'ün geleceği geliyor. Steam, PlayStation, Xbox, Xbox Game Pass ve Epic Games Store'da mevcut olan Train Sim World 3 ile 6 Eylül'de makinede ustalaşmaya ve elementlerle savaşmaya hazır olun.


Train Sim World 3, tümü yeni bir aydınlatma sistemiyle desteklenen, hacimsel gökyüzüne sahip yepyeni bir dinamik hava durumu sistemine sahiptir. Loco'nuzu yoğun kar ve gök gürültülü fırtınalar gibi aşırı hava koşullarında sürün! Standard Edition, Train Sim World'de ilk kez BNSF dahil olmak üzere üç rota genişletmesi, dokuz yüksek güçlü lokomotif ve çok daha fazlasını içerir.


Train Sim World'ün bugüne kadarki en uzun rotası olan Schnellfahrstrecke Kassel-Würzburg'da ICE 1 ile 280km/s'lik heyecanı yaşayın, Cajon Pass'ta 4400 beygir gücündeki ES44C4 ile Amerikan dağlarını fethedin ve İngiltere'nin en hızlı treni Class 395 'Javelin'de seyahat edin ', şimdi Ashford International ve Dartford'u içeren genişletilmiş bir Güneydoğu Yüksek Hızında. Southeastern High Speed, BR Sınıfı 465/9 için özel tarifeler, yeni sinyalizasyon (yaklaşma kontrolü dahil), yeni havai hatlar, rayların yeniden döşenmesi ve iyileştirilmiş manzara (tamamen keşfedilebilir bir Ebbsfleet istasyonu dahil) içeren çok genişletilmiş bir hizmet modeline sahiptir. )


Eğitim Merkezi, Train Sim World 3 için oyunda yer alan lokomotifleri gerçek bir test parkurundan ilham alan bir rotada nasıl süreceğinizi öğrenmenize olanak tanıyan yeni bir özelliktir! Tüm Train Sim World 3 oyuncuları buna erişebilir.

Dünyanın dört bir yanından oyuncuların favori rotalarını ve loco'larını oynamak istediğini anlıyoruz. Train Sim World 3'ten sonra yayınlanan Loco eklentileri artık bir gereklilik olarak belirli bir rotaya sahip olmanızı gerektirmeyecek. Bu eklentiler, Senaryolar ve Hizmetlere sahip oldukları bir “odak” rotaya sahip olmaya devam edecekler, ancak bu ayrıştırma, Train Sim World 3'ten sonra piyasaya sürülen herhangi bir loco eklentisini satın alabileceğiniz ve bu eklentide nasıl ustalaşacağınızı öğrenebileceğiniz anlamına geliyor. Pistlere ve Creators Club'a götürmeden önce yeni Eğitim Merkezi.


Oyuncular, Train Sim World 3: Deluxe Edition ve Train Sim World 3: Standard sürümüne ek olarak çeşitli Train Sim World 3 sürümleri arasından seçim yapabilecekler, ancak aynı zamanda bir dizi Train Sim World arasından seçim yapabileceksiniz. 3 'Başlangıç ​​Paketi'. Bu yeni sürümler yepyeni Eğitim Merkezini ve bir rota genişletmesini (Cajon Pass, Southeastern High Speed, Kassel-Würzburg ve Spirit of Steam) içerecek, yani istediğiniz rotada istediğiniz lokomotifte ustalaşarak aksiyona başlayabilirsiniz. istek.

Ek bir bonus olarak, Train Sim World 2'de halihazırda Southeastern High Speed: St Pancras - Faversham Route Add-on ve/veya Spirit of Steam: Liverpool Lime Street - Crewe Add-on'a sahip olan oyuncular bu rotaların güncellenmiş versiyonlarını alacaklar. bölgesel başlangıç ​​paketleri dahil olmak üzere Train Sim World 3'ün herhangi bir kopyasını satın aldığınızda ücretsiz. Train Sim World 3'ün artık birden fazla oynama yolu var ve size deneyiminizi gerçekten kişiselleştirme özgürlüğü veriyor.


Ayrıca , lansman sırasında TÜM mevcut Train Sim World 2 uyumlu içeriği yayınlayacağız, bu nedenle Train Sim World 3'e geçtiğinizde Train Sim World 2'den sahip olduğunuz tüm rotalarda ve loco'larda oynayabileceksiniz.

Train Sim World 3 Deluxe Edition ve Standard Edition için Ön Siparişler artık Steam , PlayStation , Xbox (Yalnızca Deluxe) ve Epic Games Store'da mevcut . Standart sürüm , lansman sırasında Xbox Game Pass'te mevcut olacak . Seçtiğiniz mağazada ön sipariş verdiğinizde, Train Sim World 3'e 4 günlük Erken Erişimin yanı sıra, Train Sim'de oyuncu özelleştirmesinin ana sayfası olan Creators Club'da paylaşmak için tasarım düzenleyicide kullanabileceğiniz bir bonus çıkartma paketine sahip olacaksınız. Dünya.
















9 Ağustos 2022 Salı

Batı Balkanlar - Bilin bakalım neredeler!

 Bugün sizlerle Euro Truck Simulator 2'nin yaklaşmakta olan West Balkans DLC'sine bir bakışı paylaşmaktan heyecan duyuyorlar . Bu geniş bölge hala geliştirmenin ilk aşamalarında ve harita ekipleri dünyanın bu eşsiz bölümünü yeniden yaratmak için çok çalışıyor. .


West Balkans DLC'si 8 yeni ülkeden oluşuyor, yani tahmin edebileceğiniz gibi, kapsanacak pek çok yeni alan var! Bu yüzden, #BestCommunityEver'i olarak sizi bu blogdaki ekran görüntülerinin nerede çekildiğini bulma görevine koyacaklarına düşündüler.

Balkanlar DLC'sinin çıkış tarihi henüz açıklanmadı scs Software tarafından net bir tarih açıklandığı zaman sosyal medya hesaplarımızdan duyuru yapacağız. 















4 Ağustos 2022 Perşembe

AMERİCAN TRUCK SİMULATOR İÇİN MONTANA DLC ÇIKTI!


Peki, Montana DLC'LERİNDE kamyoncular için tam olarak ne sunuyor? Bunlar seveceğinizi düşündükleri şeylerden sadece birkaçı: 
15 şehre ve şehirden teslimat yapın ve 17 yerleşim yeri keşfedin 
Şeker Fabrikaları, Talk Fabrikası, Silan Gazı, Elektrik Şebeke Servisi ve daha fazlası gibi Montana'nın önemli endüstrilerini keşfedin ve onlara teslim edin!
Güneşe Giden yolda sürün.
Montana'ya özgü simge yapıları görün
Glacier Ulusal Parkı'nı ve Yellowstone Ulusal Parkı'nın bir bölümünü ziyaret edin ve birçok yeni bakış açısıyla kuşbakışı manzaralar elde edin.
Helena, Bozeman, Missoula, Kalispell ve daha fazlası gibi şehirlerin doğru temsillerine hayran kalın!
Ünlü Montana dinlenme durakları ve benzin istasyonlarını ziyaret edin ve dinlenin.
Montana'ya Özel Steam Başarımlarının Kilidini Açın
...ve daha fazlası!


Etkinlik 25 Eylül Pazar günü saat 23:59 UTC'de sona erecek . Kimsenin DLC'yi olabildiğince hızlı bir şekilde geçmek için baskı hissetmesini istemediğimizden, bu zaman diliminin herkese bu harika durumu kendi hızlarında sürmesi için yeterli özgürlük vereceğini ve yine de DLC'yi erken benimsediği için ödüllendirileceğini umuyorlar. harita genişletme.
Oh, ayrıca senin için bir özel ödülümüz daha var. Kalispell şehrine veya şehirden herhangi bir Dış Sözleşme veya Dış Pazar işi alacaksanız , kabin aksesuarı olarak bir Dağ Keçisi peluş oyuncağı kazanacaksınız! Bir devlet sembolü olarak listelenmemiş olsa da, bu "dağcılar" genellikle yolların üzerindeki yüksek kayalık alanlarda görülür ve Kalispell'in dağlara en yakın olduğu için bu ilginç dostları bir geziye çıkarmak gibi hissedebileceğinizi düşündüler. Güçlü kamyonunuzda ABD.










2 Ağustos 2022 Salı

Batı Yıldızı 57X Amerikan Kamyon Simülatörüne Geliyor!

 Bugün, Western Star ile çok yakın bir şekilde üzerinde çalıştıkları gizli bir projeyi ortaya çıkarmaktan heyecan duyuyoruz®. Gerçek dünyadaki prömiyerinden kısa bir süre sonra, American Truck Simulator'daki en yakın Western Star Trucks bayisinde bulunan Western Star 57X'in® gelişini duyurmaktan heyecan duyuyorlar.


Western Star 57X, iki dünyanın en iyisini bir araya getiriyor – X Serisi DNA'sını cesur tasarım ve sağlam dayanıklılıkla alıyor, milyonlarca mil boyunca test edilen Daimler Truck North America'nın otoyol platformunun en iyileriyle birleştiriyor ve size en gelişmiş ve yenilikçi Western Star® otoyol kamyonunu getiriyor. Hiç!

Western Star® 57X, seçkin konfigürasyon ve özelleştirme seçenekleriyle geliyor. Buna bir günlük kabin ve 72" yataklı kabin, 3 kısa şasi seçeneği ve 2 daha uzun şasi seçeneği, 5 iç donanım tasarımı, özel Detroit® güç aktarma organı seçenekleri ve amiral gemisi kamyonunuzu öne çıkarmak için çok daha fazla özelleştirme ve aksesuar dahildir!


Western Star® 57X, seçkin konfigürasyon ve özelleştirme seçenekleriyle geliyor. Buna bir günlük kabin ve 72" yataklı kabin, 3 kısa şasi seçeneği ve 2 daha uzun şasi seçeneği, 5 iç donanım tasarımı, özel Detroit® güç aktarma organı seçenekleri ve amiral gemisi kamyonunuzu öne çıkarmak için çok daha fazla özelleştirme ve aksesuar dahildir!


















TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....