10 Ağustos 2022 Çarşamba

TRAİN SİM WORLD 3 İLE MAKİNEDE USTALAŞIN!

 Train Sim World'ün geleceği geliyor. Steam, PlayStation, Xbox, Xbox Game Pass ve Epic Games Store'da mevcut olan Train Sim World 3 ile 6 Eylül'de makinede ustalaşmaya ve elementlerle savaşmaya hazır olun.


Train Sim World 3, tümü yeni bir aydınlatma sistemiyle desteklenen, hacimsel gökyüzüne sahip yepyeni bir dinamik hava durumu sistemine sahiptir. Loco'nuzu yoğun kar ve gök gürültülü fırtınalar gibi aşırı hava koşullarında sürün! Standard Edition, Train Sim World'de ilk kez BNSF dahil olmak üzere üç rota genişletmesi, dokuz yüksek güçlü lokomotif ve çok daha fazlasını içerir.


Train Sim World'ün bugüne kadarki en uzun rotası olan Schnellfahrstrecke Kassel-Würzburg'da ICE 1 ile 280km/s'lik heyecanı yaşayın, Cajon Pass'ta 4400 beygir gücündeki ES44C4 ile Amerikan dağlarını fethedin ve İngiltere'nin en hızlı treni Class 395 'Javelin'de seyahat edin ', şimdi Ashford International ve Dartford'u içeren genişletilmiş bir Güneydoğu Yüksek Hızında. Southeastern High Speed, BR Sınıfı 465/9 için özel tarifeler, yeni sinyalizasyon (yaklaşma kontrolü dahil), yeni havai hatlar, rayların yeniden döşenmesi ve iyileştirilmiş manzara (tamamen keşfedilebilir bir Ebbsfleet istasyonu dahil) içeren çok genişletilmiş bir hizmet modeline sahiptir. )


Eğitim Merkezi, Train Sim World 3 için oyunda yer alan lokomotifleri gerçek bir test parkurundan ilham alan bir rotada nasıl süreceğinizi öğrenmenize olanak tanıyan yeni bir özelliktir! Tüm Train Sim World 3 oyuncuları buna erişebilir.

Dünyanın dört bir yanından oyuncuların favori rotalarını ve loco'larını oynamak istediğini anlıyoruz. Train Sim World 3'ten sonra yayınlanan Loco eklentileri artık bir gereklilik olarak belirli bir rotaya sahip olmanızı gerektirmeyecek. Bu eklentiler, Senaryolar ve Hizmetlere sahip oldukları bir “odak” rotaya sahip olmaya devam edecekler, ancak bu ayrıştırma, Train Sim World 3'ten sonra piyasaya sürülen herhangi bir loco eklentisini satın alabileceğiniz ve bu eklentide nasıl ustalaşacağınızı öğrenebileceğiniz anlamına geliyor. Pistlere ve Creators Club'a götürmeden önce yeni Eğitim Merkezi.


Oyuncular, Train Sim World 3: Deluxe Edition ve Train Sim World 3: Standard sürümüne ek olarak çeşitli Train Sim World 3 sürümleri arasından seçim yapabilecekler, ancak aynı zamanda bir dizi Train Sim World arasından seçim yapabileceksiniz. 3 'Başlangıç ​​Paketi'. Bu yeni sürümler yepyeni Eğitim Merkezini ve bir rota genişletmesini (Cajon Pass, Southeastern High Speed, Kassel-Würzburg ve Spirit of Steam) içerecek, yani istediğiniz rotada istediğiniz lokomotifte ustalaşarak aksiyona başlayabilirsiniz. istek.

Ek bir bonus olarak, Train Sim World 2'de halihazırda Southeastern High Speed: St Pancras - Faversham Route Add-on ve/veya Spirit of Steam: Liverpool Lime Street - Crewe Add-on'a sahip olan oyuncular bu rotaların güncellenmiş versiyonlarını alacaklar. bölgesel başlangıç ​​paketleri dahil olmak üzere Train Sim World 3'ün herhangi bir kopyasını satın aldığınızda ücretsiz. Train Sim World 3'ün artık birden fazla oynama yolu var ve size deneyiminizi gerçekten kişiselleştirme özgürlüğü veriyor.


Ayrıca , lansman sırasında TÜM mevcut Train Sim World 2 uyumlu içeriği yayınlayacağız, bu nedenle Train Sim World 3'e geçtiğinizde Train Sim World 2'den sahip olduğunuz tüm rotalarda ve loco'larda oynayabileceksiniz.

Train Sim World 3 Deluxe Edition ve Standard Edition için Ön Siparişler artık Steam , PlayStation , Xbox (Yalnızca Deluxe) ve Epic Games Store'da mevcut . Standart sürüm , lansman sırasında Xbox Game Pass'te mevcut olacak . Seçtiğiniz mağazada ön sipariş verdiğinizde, Train Sim World 3'e 4 günlük Erken Erişimin yanı sıra, Train Sim'de oyuncu özelleştirmesinin ana sayfası olan Creators Club'da paylaşmak için tasarım düzenleyicide kullanabileceğiniz bir bonus çıkartma paketine sahip olacaksınız. Dünya.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....