25 Ekim 2022 Salı

Mutlu Hauloween Etkinliği

 





Sizin için #BestCommunityEver , tüm kamyon taşımacılığı bölgelerindeki herkes için nefis Cadılar Bayramı İkramları sunarak eğlenceli şenliklere katılmamızı istiyorlar - aslında toplamda 666.000 teslimatlık bir topluluk hedefi ! Özel etkinlik yüklerinizi taşıyacak müthiş görünümlü Cadılar Bayramı temalı bir fragmanları var...







...ve bu aynı zamanda ekstra eğlence ve daldırma unsuru için kamyonunuzla eşleşen bir boya işi yaratmanız için harika bir şans, özellikle de ETS2 veya ATS için Halloween Paint Jobs Pack DLC'ye sahipseniz .

#HappyHauloween'inizin bu yıl yeni bir Masaüstü Arkaplan Teması şeklinde sizi bekleyen başka bir sürprizi var. Cadılar Bayramı ruhuna daha fazla girmenize yardımcı olmak için etkinlik süresince yarattığımız yeni bir şey, kısa süreli hoş bir sahne değişikliği - umarız beğenirsiniz!







Kişisel hedefiniz 13 Halloween Treats kargo teslimatı gerektiriyor ve bir World of Trucks Başarısı da dahil olmak üzere gerçekten harika ödüller sunuyoruz. Etkinlik için tüm işler 100Km (62.1 mil) veya daha fazla olacak ve kurallara göz atmayı unutmayın.

Tüzük

Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator veya her ikisinde de World of Trucks bağlantılı bir profille Harici Sözleşmeleri kullanarak topluluk hedefi , herhangi bir kamyon taşımacılığı bölgesindeki herhangi bir şehirden 666.000 Halloween Treats kargo teslimatı elde etmektir .

Bir oyuncu , her iki oyunda da herhangi bir kamyon taşımacılığı bölgesinde 13 Halloween Treats kargo teslimatı tamamladığında, kişisel hedefini tamamlayacaktır .

Ödüller:

  • Kişisel: 13 veya daha fazla Halloween Treats kargo teslimatını tamamlayan oyuncular, Euro Truck Simulator 2 ve American Truck için Steam envanter öğesi olarak çok sevimli ama ürkütücü bir Swinging Bat pano oyuncağının yanı sıra benzersiz bir World of Trucks Başarısı kazanacaklar Simülatör.






  • Topluluk: Topluluğun herhangi bir şehirden 666.000 Halloween Treats kargo teslimatı gerçekleştirme hedefi karşılandığında ve oyuncu kişisel hedefine de ulaştıysa, Steam envanter öğesi olarak korkutucu ama mutlu bir Kabak Kafa asılı oyuncağı alacaklardır. onların kabini.






Not: Herhangi bir topluluk ödülüne hak kazanmak için Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator veya her ikisinde de en azından kişisel hedefinizi tamamlamanız gerekir. Her ödül, hem Euro Truck Simulator 2 hem de American Truck Simulator için bir Steam envanter öğesi olacaktır. Tamamlandığında, World of Trucks profilinizdeki Etkinlikler sayfasından ödülünüzü talep edin .

Etkinlik 6 Kasım Pazar günü saat 23:59 UTC'de sona erecek .







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....