8 Kasım 2022 Salı

Amerikan Kamyon Simülatörü - 1.46 Güncelleme




GALERİ

Hem American Truck Simulator hem de Euro Truck Simulator 2 için yepyeni bir özellik var. Bu, uzun süredir üzerinde çalıştıkları bir konu. Galeri, Screenshot Manager'ın tüm eski işlevlerini korurken tüm görüntüler, fotoğraf kupaları ve keşfedilen bakış açıları için bir yönetim çözümü içeren yeni bir özelliktir. 

Belki de en ilgi çekici kısım "Fotoğraf Kupaları"nın eklenmesiyle sizi bekliyor. Yeni harita simgeleri sayesinde bu yerleri bulabilecek ve Fotoğraf Modu ile çekebileceksiniz. Modu kullanarak kameranız dönüm noktasıyla karşılaştığında ortaya çıkacak yeni bir izleme sistemi geliştirdik.

Galeri içinde ayrıca, oyuncuya keşfedilmemiş bakış açılarına doğru rehberlik etmek için bir yol sunmakla kalmayıp, aynı zamanda daha önce keşfedilmiş ve oynanmış olanları gözden geçirmek için bir platform olarak da hizmet veren ve oyuncunun onları tekrar görüntülemesine izin veren Bakış Noktaları bulacaksınız.

Son olarak Galeri, görüntülerinizi önizlemek, sıralamak ve World of Trucks Galeri ve Profil kamyon yuvalarınıza yüklemek için yeni ve temiz bir düzen sunar. Yakın zamanda hakkında özel bir blog yazısı yazdıkları Galeri'de keşfedilecek ve bulunacak çok daha fazla küçük özellik var! 


Şirket Tarayıcısı

1.46 güncellemesinde hem American Truck Simulator hem de Euro Truck Simulator 2 için heyecan verici yeni bir özellik Şirket Tarayıcısıdır. Bu yeni oyun içi tarayıcı, oyuncuların belirli türdeki şirketleri, kargoları ve/veya römork türlerini aramasına olanak tanır. Bu, bir önceki cümlede bahsedilen örneklerden herhangi birini bekliyorsanız, oyun içinde böyle bir şeyin olup olmadığını kolayca kontrol edebileceğiniz anlamına gelir! 


Yani, teorik olarak, örneğin Bellingham ve Nogales arasında veya hatta Eureka'dan Burlington'a hangi kargoyu taşıyabileceğinizi merak ediyorsanız, şirket tarayıcısı tam da bunu başaracaktır!


Pek çok sürücü için yararlı olacağını bildikleri  için bu yeni özelliği kullandığınızı görmek için sabırsızlanıyoruz! Sosyal medya kanallarımız ve forumlarında hakkında düşüncelerinizi ve geri bildirimlerinizi kendilerine bildirmelerini istiyoerlar.

Sahipli Sarnıçlar - Kimyasal Römorklar

Bu tankerler, asidik, toksik veya aşındırıcı sıvı ürünler dahil olmak üzere çeşitli kimyasalları taşımak için tasarlanmıştır. Bu kargo türleri arasında Hidroklorik Asit, Sülfürik Asit, Pestisitler, Merkür Klorür ve daha fazlası bulunur, bu nedenle dikkatli sürüş şiddetle tavsiye edilir.

ATS Sarnıcı tek zincirli 3 şase tipi (43ft 2 dingil, 48ft 3 dingil ve 53ft, 4 dingil) içermektedir. Ayrıca 2 gövde tipi (krom veya boyanabilir) ve aşağıdakileri içeren çeşitli aksesuarlar ve özelleştirmeler ile gelecek: 

  • Şasi tipi
  • Paintjobs (temel ve DLC)
  • işaretçiler
  • Arka tamponlar
  • Çamurluklar
  • ve diğer aksesuarlar (hortumlar, alet kutuları, yangın söndürücüler vb.)

Şirketinizde bu yeni kimyasal römorkları çektiğinizi ve bunları nasıl özelleştirecekleri görmekten heyecan duyuyorlar!

ABD-20

Idaho ve Montana arasında bulunan US-20'nin  DLC sahipleri için ücretsiz bir güncelleme olarak geleceğini paylaşmaktan mutluluk duyuyorlar. Bu otoyol, Montana'nın piyasaya sürülmesinden bu yana #BestCommunityEver'ları tarafından yoğun bir şekilde talep edildi. 

Bu önemli bağlantı, sürücülerin Idaho Falls, ID ve Montana'daki West Yellowstone yerleşimi arasında araba kullanmalarına olanak tanır. West Yellowstone, Yellowstone Natl'ın batı kapısının hemen dışında bulunan bir turizm merkezine de ev sahipliği yapmaktadır. Park. Bu aynı zamanda Idaho eyaletinden seyahat eden oyunculara Yellowstone Ulusal Parkı'na seyahat etme ve bölgedeki popüler bir kamyon rotası olan US-191 ile bağlantı kurma seçeneği de veriyor.


Bu yeni yolu, beraberinde gelen güzel manzaralarla birlikte keşfetmekten keyif alacağınızı umuyorlar. Kim bilir, belki orada da yeni bir başarı bulacaksınız.

Özel Şehir Tanıtımları


Bu özel ara sahneler, bir oyuncu yeni bir profil oluştururken bir başlangıç ​​şehri seçtiğinde görünür ve bildiğiniz gibi, şu anda Euro Truck Simulator 2'de yalnızca Avusturya şehirleri ve Hanover şehri için mevcuttur. American Truck Simulator dünyasında da bulunabilir! 

Yeni oyuncular Colorado ve Wyoming harita genişletmelerinde garajı olan ilk şehirlerini seçerken bu harika ara sahnelerden birini izleme fırsatına sahip olacaklar.

Idaho Bakış Açılarının Yeniden Tasarımı

Idaho DLC'nin uzunluk, hız ve kamera hareketleriyle ilgili mevcut standardımızı daha iyi yansıtmak için geri döndük ve bakış açılarını güncelledik. Yeni harita genişletmelerinden daha modern kardeşleriyle artık genellikle daha parlak ve kalite açısından eşitler.


Tahrik Mili Torku

Oyunlarındaki kamyon taşımacılığı deneyimini olabildiğince gerçekçi hale getirmek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve ayarlarda açılabilen bu yeni eklentinin ATS dünyasına gelmesinin nedeni tam olarak bu. Bu özellik, hızlanma sırasında şasinin patinaj yapmasını simüle eder, bu da sol ön tekerleğin hafif bir şekilde kaldırılmasına neden olur. Bu etki, daha uzun olmaları nedeniyle Amerikan kamyonlarında daha belirgindir.


Değişiklik günlüğü

Harita

  • Idaho ve Montana arasındaki ABD-20 yolu
  • Idaho Bakış Açılarının Yeniden Tasarımı

Araçlar

  • Sahipli Sarnıçlar - Kimyasal Römorklar
  • Cascadia ve Western Star 57X, özel bilgi-eğlence uygulamasına kavuştu
  • Tüm kamyonlardaki bilgi-eğlence/GPS ekranları, harita yakınlaştırmadan ayrılmış durumda
  • Cep telefonları ve navigasyon cihazları özel bir uygulamaya sahip

Oynanış

  • Yeni Galeri Özelliği
  • Şirket Tarayıcısı
  • Özel Şehir Tanıtımları
  • Tahrik Mili Torku

5 Kasım 2022 Cumartesi

Texas, 15 Kasım 2022'de vizyona girecek.


Texas, 15 Kasım 2022'de vizyona girecek.




Bu duyurunun kendisi hype meter'ınızı en üst düzeye çıkarmış olsa da, biz de harika bir fragman hazırladığımız için tamamen kırılmasından korkuyorlar. O halde, harita genişletmesiyle gelen bu doğal güzellikler ve endüstriyel alanlar vitrinine bir göz atın!

Her zaman olduğu gibi, çıkış gününde Twitch kanallarında özel bir yayın canlı akışına ev sahipliği yapacaklar. Yayının sonundaki ünlü büyük kırmızı düğmeye basmanın yanı sıra özel konukları, eşantiyonları ve bazı özel sürprizlerin olasılığını dört gözle bekleyebilirsiniz. Bunu kesinlikle kaçırmak istemezsiniz!

Arkadaş canlısı içerik oluşturuculara küçük bir not: Önümüzdeki günlerde bazı Erken Erişim anahtarları göndereceklermiş, bu nedenle posta gelen kutunuza dikkat edin. Seçilirseniz, sadık izleyicilerinizin bu DLC'yi ellerine geçirdikten sonra neler bekleyebileceklerine gizlice göz atmaktan keyif alacağını umuyorlar. Resmi sürümden önce kimin Teksas'ta araba sürmesini görmek istersiniz?




 


  1. Dalhart
  2. Amarillo
  3. El Paso
  4. Van Horn
  5. Lubbock
  6. Odessa
  7. Fort Stockton
  8. Whichita Falls
  9. Abilene
  10. San Angelo
  11. Junction
  12. Del Rio
  13. San Antonio
  14. Dallas
  15. Fort Worth
  16. Waco
  17. Tyler
  18. Longview
  19. Austin
  20. Laredo
  21. McAllen
  22. Brownsville
  23. Corpus Christi
  24. Victoria
  25. Houston
  26. Galveston
  27. Beaumont
  28. Lufkin
  29. Huntsville


NOT:ŞUAN DLC 15 KASIMDA ÇIKIŞ YAPACAĞI İÇİN ŞUAN FİYATI BELİRLİ DEĞİLDİR .












TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....