5 Kasım 2022 Cumartesi

Texas, 15 Kasım 2022'de vizyona girecek.


Texas, 15 Kasım 2022'de vizyona girecek.




Bu duyurunun kendisi hype meter'ınızı en üst düzeye çıkarmış olsa da, biz de harika bir fragman hazırladığımız için tamamen kırılmasından korkuyorlar. O halde, harita genişletmesiyle gelen bu doğal güzellikler ve endüstriyel alanlar vitrinine bir göz atın!

Her zaman olduğu gibi, çıkış gününde Twitch kanallarında özel bir yayın canlı akışına ev sahipliği yapacaklar. Yayının sonundaki ünlü büyük kırmızı düğmeye basmanın yanı sıra özel konukları, eşantiyonları ve bazı özel sürprizlerin olasılığını dört gözle bekleyebilirsiniz. Bunu kesinlikle kaçırmak istemezsiniz!

Arkadaş canlısı içerik oluşturuculara küçük bir not: Önümüzdeki günlerde bazı Erken Erişim anahtarları göndereceklermiş, bu nedenle posta gelen kutunuza dikkat edin. Seçilirseniz, sadık izleyicilerinizin bu DLC'yi ellerine geçirdikten sonra neler bekleyebileceklerine gizlice göz atmaktan keyif alacağını umuyorlar. Resmi sürümden önce kimin Teksas'ta araba sürmesini görmek istersiniz?




 


  1. Dalhart
  2. Amarillo
  3. El Paso
  4. Van Horn
  5. Lubbock
  6. Odessa
  7. Fort Stockton
  8. Whichita Falls
  9. Abilene
  10. San Angelo
  11. Junction
  12. Del Rio
  13. San Antonio
  14. Dallas
  15. Fort Worth
  16. Waco
  17. Tyler
  18. Longview
  19. Austin
  20. Laredo
  21. McAllen
  22. Brownsville
  23. Corpus Christi
  24. Victoria
  25. Houston
  26. Galveston
  27. Beaumont
  28. Lufkin
  29. Huntsville


NOT:ŞUAN DLC 15 KASIMDA ÇIKIŞ YAPACAĞI İÇİN ŞUAN FİYATI BELİRLİ DEĞİLDİR .












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....