11 Şubat 2023 Cumartesi

Almanya Rework - Erfurt

 

Almanya Rework - Erfurt

Bugün sizlerle Euro Truck Simulator 2 için Almanya yeniden çalışma projemizden bazı yeni görseller ve bilgiler paylaşmaktan mutluluk duyuyorlar; özellikle Erfurt şehrinden. Bu yeniden çalışmada daha önce vurgulanan alanlar gibi, bu şehir de tamamen sıfırdan yeniden inşa edildi! Daha yakından bakalım mı?

Almanya'nın kalbinde yer alan Erfurt, zengin bir tarihe sahip bir şehirdir. Tarihi şehrin korunmasını sağlamak için, merkezdeki yolların çoğuna daha büyük LKW araçlarıyla erişilemiyor. Bu nedenle ekibimiz Erfurt'un kuzey bölgesini oluşturmaya odaklanıyor.

Bu alan, sürücülerin günlük teslimat ve teslim alma işlemleri yapmak için sık sık depolara ve lojistik merkezlerine gittiği konut binaları ve endüstrilerden oluşur. Bu yeniden çalışmanın bir kısmı, çiftlik ve beton santrali gibi diğer endüstrileri bulabileceğiniz yakınlardaki bir kırsal alanı da içerecektir. 

Şehrin yol ağı, yeni bir kavşağı da içeren daha gerçekçi bir yol düzeni getirmek için yeniden düzenlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....