17 Kasım 2021 Çarşamba

American Truck Simulator için Montana Tanıtımı




Montana evcilleştirilmemiş, vahşi ve doğaldır. Nereye bakarsanız bakın, bozulmamış bir doğa, şirin küçük kasabalar ve muhteşem manzaralar bulacaksınız. Ulusal Parkları keşfedin, ardından daha fazla doğa harikasını keşfetmek için yola çıkın. Engebeli dağ yollarından geçebilir, berrak göllerin yanından geçebilir veya gününüzü tarihi kasaba ve şehirleri keşfederek geçirebilirsiniz.



Montana'dan bu çok erken devam eden çalışmaların ekran görüntülerini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz! Ancak, gösterilen her şeyin hala üzerinde çalışıldığını ve nihai ürünü temsil etmeyebileceğini lütfen unutmayın.

Montana, ABD'nin kuzeybatı eyaletlerinden birisidir. Eyaletin batısındaki üçte ikilik bölümde, Rocky Dağları bölgesinin dağları yer alır. Eyaletin adı da İspanyolcada dağ anlamına gelen montaña sözcüğünden gelir. Yüz ölçümü bakımından ABD eyaletleri içinde 4. olmasına karşın, nüfus açısından 44.'dür. Dolayısıyla nüfus yoğunluğu sıralamasında en tenha 3. eyalettir. Ekonomisi tarım, ormancılık ve madenciliğe dayanır. Öte yandan, eyalette yer alan Glacier Millî Parkı ve Yellowstone Millî Parkı nedeniyle turizm de önemli yer tutar.






















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....