13 Kasım 2021 Cumartesi

Daha fazla yuvaya mı ihtiyacınız var?

 Bekle, slotlar nedir? 

Örneğin her araç veya alet, belirli bir miktarda sözde yuva kullanır. Slot limiti konsol tarafından belirlenir. Neden sadece konsollar, soruyorsun? Bildiğiniz gibi, her bilgisayar farklıdır. Bir PC'nin kaldırabileceği parça sayısı bireyseldir - ancak PC'niz yeterince güçlüyse teknik olarak bir sınır yoktur. PC'de yuvalar öncelikle RAM aracılığıyla işlenir.


Yükseltemeyeceğiniz için konsollar için farklıdır. İlgili her konsolun, bir seferde kaç araç, araç ve diğer oyun içi öğelerin işlenebileceğini tanımlayan bir slot limiti vardır. 


Daha fazla yuva, daha az kullanım 



Farming Simulator 22 ile slotlar söz konusu olduğunda her şeyi daha verimli hale getirmeye çalıştık. Son nesilden eski konsollarda bile. 


Her şeyden önce, Farming Simulator 22'de (Farming Simulator 19'a kıyasla) PlayStation 4 ve Xbox One'da bile daha fazla yuva var.


İkincisi, sadece mevcut slot miktarını artırmadık. Çeşitli öğelerin yuva kullanımını da azalttık - bu, konsollarınızın işleyebileceği öğe miktarını daha da artırıyor. Daha önce olduğu gibi, aynı makineyi veya aleti birden fazla satın alırsanız, her ek için yalnızca bir yuva gerekir.  


%300'e kadar daha fazla slot!

Yukarıda görebileceğiniz gibi, "eski nesil" konsollardaki Farming Simulator 19'da 1299 yuva mevcuttu. Aynı konsollarda Farming Simulator 22, %100'den fazla bir artış elde ederek PlayStation 4 ve Xbox One'da 2749 yuvaya ulaştı.


Mevcut nesil konsollar, yani PlayStation 5 ve Xbox Serisi konsollar için, %300'e kadar artırdık - yani bu platformlarda mevcut olan 5155 yuva. Ama hepsi bu değil!


Slot kullanımı %70'e kadar daha verimli!



Daha verimli yuva kullanımı, çiftliğinizde daha fazla kullanılabilir öğeye izin verir. Örneğin CLAAS Axion 900 TT'ye bir göz atalım. Slot kullanımını %70 oranında azalttık. Farming Simulator 19'da 40 yuva yerine Farming Simulator 22'de yalnızca 12 yuva kullanır. 


Çeşitli araçlar ve aletler için gerekli yuvaları azalttık. Örneğin Fendt Vario, Farming Simulator 22'de yaklaşık %40 daha az slot kullanır. Ancak slot gereksinimlerinde önemli bir azalmadan hepsi faydalanamayabilir - bu makineye bağlıdır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....