13 Kasım 2021 Cumartesi

Farming Simulator 22 için yeni garaj sistemi

 Kullanılmış araçlar satın alın ve tasarruf edin! Yine de yeni bir boya işini unutma...



Çiftliğinizi genişletmek oldukça pahalı olabilir - özellikle de konu araç filonuz olduğunda. Elbette, onları kiralayabilir ve sürekli bir ücret ödeyebilir veya bankadan kredi alabilirsiniz. Bunlar, en verimli olanlar olmasa da olasılıklardır. Veya yerel bayiyi sık sık ziyaret eder ve satışta olan makineleri kontrol edersiniz! 


Bir indirim için tarım makineleri


Farming Simulator 22'de 400'den fazla makine ve alet mevcuttur ve ne kadar güçlü ve çok yönlü olurlarsa o kadar çok paraya mal olurlar. Hayallerinizdeki makine finansal erişiminizin dışındaysa, onu kazanmak zorundasınız. Yerel bayinizin kullanılmış araç satışı bölümü hoş bir kısayol olabilir. 


İndirim için dönen bir makine seti var. Örneğin hayalinizdeki traktörü gördüyseniz ve banka hesabınızda paranız varsa, hızlı düşünmelisiniz. 500 hp ile büyük bir traktör mü arıyorsunuz? %50 indirimli mi satışta? Temelde senin doğum günün, değil mi? 


Ne pazarlık! Amaç ne?




Tüm bunlar, kullanılmış araçlarla gelen boya hasarını hesaba katmıyor bile: Cilayı onarmak ve canlı tutmak, şimdi iki ayrı şey! Tamamen onarılmış bir makinenin bile yeniden parlak görünmesi için yeni bir kaplamaya ihtiyacı vardır!


Peki, kullanılmış araçlar parasına değer mi?

Emin olmak! Tüm bu küçük dezavantajlar göz önünde bulundurulduğunda bile - iyi bir anlaşma hala iyi bir anlaşmadır ve ikinci el makine satın almak yine de zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir.


Örneğin, yeni ancak kullanılmış kültivatörünüzün daha geniş çalışma genişliği, durumu nedeniyle daha fazla onarım gerektirmeden daha düşük çalışma hızını telafi eder. Ve tekrar eski hızına döndüğünüzde, ilk etapta ödediğiniz düşük miktar için daha da fazlasını alacaksınız.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....