15 Kasım 2021 Pazartesi

F1 2021 Cidde pisti ekleniyor

 Cidde'ye hoş geldiniz: bu yılın takviminde yarışacak en yeni ve en hızlı sokak pisti. 250 km/s'yi aştığı tahmin edilen ortalama hızlarla, bu, sürücüler Aralık ayında oraya gitmeden önce F1 ® 2021'de Suudi pistine çıkma şansınız .

Kızıldeniz kıyısında inşa edilen Cidde Kornişi Pisti, takvimdeki en uzun ikinci pist (sadece Spa-Francorchamp'lar daha uzun) ve bu yıl diğer tüm pistlerden daha fazla viraj sporu yapıyor.

Yani devre bu. Hadi seni uçan bir tura çıkaralım.

Işıklar söndükten sonra, ilk viraja doğru bir sürat koşusu, bir sol-sağ mini şikan, ardından en iyi sürücünün bile cesaretini test etmek için tasarlanmış bir dizi viraj var. Ardından, pistin hızlı, akıcı ikinci yarısının önünde, pistin muhteşem manzaralarından biri haline gelebilecek olan 13'ün sıralı, uzun, solak firketesini çevirin. Turu şık bir şekilde bitirmek için başlangıç/bitiş düzlüğü boyunca hızlanmadan önce, bir lagün ve Kızıldeniz arasına sıkıştırılmış 25 ve 26. virajların geniş köşeleri ve 27. son viraj ile tamamlanıyor.

Birkaç geçiş yeri olacak, ev doğruca listenin başında yer alacak. 24, 25 ve son viraj arasında iki DRS bölgesinin yardımıyla pistin en hızlı bölümlerinden çıkarak rakiplerinizi geçmek için harika bir fırsatınız olacak. Ayrıca 13. virajdaki eğimli firketenin de hamle yapmak için mükemmel bir yer olmasını bekliyoruz, viraja girerken çok fazla hız taşımadığınızdan emin olun.

Önceki iki ek devrede olduğu gibi, Zamana Karşı Yarış, Grand Prix, Real-Season Start ve çevrimiçi olarak Cidde'yi hemen seçebileceksiniz. Bir Kariyer kaydetmenin ortasındaysanız, tekrar başlamanız gerekmez: İster Takımım ister Sürücü Kariyerinde olsun, Cidde gelecek sezonda seçim için görünecek.

Kesintisiz Cidde'ye adanmış bir çalma listesi ile F1 ® 2021'deki en hızlı sokak pistinin üstesinden gelebilirsiniz . Sadece Social Play'e gidin, 'Cidde 24/7'ye basın ve yarışmaya başlayın. Çarpışmalar 'kapalı' olarak ayarlanacağı için hasar veya çarpma konusunda endişelenmenize gerek yok. One-Shot sıralama turları ve 5 turlu yarışlarla birlikte Cidde'yi çok kısa sürede tanıyacaksınız.




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....