16 Kasım 2021 Salı

Farming Simulator 22'deki AI çalışanı





Çiftliğinizde yardıma mı ihtiyacınız var? Arkadaşlarınız şu anda Farming Simulator 22'de bir çapraz oyun oturumu için size katılmaya müsait değilse , bir işçi kiralamak isteyebilirsiniz.

Birkaç ay önce size bir ekran görüntüsü gösterdiğimizden beri, bu uğursuz "AI işçisi" ekranını soruyordunuz. Gerçekten de, bu özellik üzerinde çalıştığımız için son dakikaya kadar bilgileri saklıyorduk. İşte şimdi küçük bir önizleme.

Yarı özerk işçiyle tanışın!


Yeni AI çalışan ekranı aracılığıyla tüm çalışanlarınızı yönetirsiniz. Görevi yerine getirmesine izin vermek için artık sadece bir düğmeye tıklamak değil, şu anda kendiniz yapıyorsunuz (yine de bir işçinin, yetiştirme gibi mevcut eyleminizi geçmesine izin verebilirsiniz). Artık dahası var.

O nasıl çalışır?
AI-Worker ekranında herhangi bir araca/makineye tıklayın ve "iş oluştur"u seçin. Bu, çalışanınızın gerçekleştirmesi için aşağıdaki eylemlerden birini seçmenize olanak tanır. Onu nereye göndermek istersen, ya belirli bir boşaltma istasyonu seçersin ya da haritaya bir işaret koyarsın.

"Git" - belirli bir hedefe bir makine/araç sürün
"Alan Çalışması" - hedef konumda makineyle ilişkili bir görevi yerine getirin
"Teslim" - mahsulleri seçilen boşaltma istasyonuna teslim edin (döngülenebilir)
"Yükle ve Teslim Et", malları bir istasyonda yükleyin ve bir sonrakine teslim edin (döngülenebilir)
"Döngü" seçeneğini seçerseniz, çalışanlar görevi sürekli olarak tekrar eder - yapacak bir şey olduğu sürece. Siloda fırına teslim edilecek buğday kalmamışsa duracaktır.

Zamanla iyileştirme


Karmaşık sistemin yalnızca Farming Simulator 22'nin çeşitli yeni oyun özelliklerini hesaba katması gerekmediği için, aynı zamanda oyunumuzun kapsamlı değiştirilebilirliğini de hesaba katması gerektiğinden, AI çalışanını gelecekte sürekli olarak optimize edeceklerini söylediler 





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....