16 Kasım 2021 Salı

Michelin Hayran Paketi DLC Güncellemesi

 



2017'de, Euro Truck Simulator 2 için Michelin'den resmi lisanslı bir dizi kamyon lastiği ve kamyon aksesuarını tanıttık. -dünya içeriği ETS2'ye.


Bugün sizlerle Michelin Fan Pack DLC'nin 1.43 sürümünde (şu anda açık betada) ücretsiz bir güncelleme aldığını ve topluluk tarafından çok talep edilen bir eki içerdiğini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz  - resmi Michelin lastikleri artık treylerler için de geçerli. Peki Michelin Hayran Paketi sahipleri bu güncellemede neler bulacak? 



Bu liste sizi heyecanlandırmadıysa, işte yeni içeriğin Euro Truck Simulator 2 yollarında hareket halindeki çekimlerinin bir vitrini!








Ancak bu son değil, ekibimiz Michelin Hayran Paketi'nin eski içeriğini yeniden gözden geçirmenin yanı sıra yeni eklemeler de yapıyor! Sosyal medya kanallarımızı takip edin, bu eklemeleri 1.43 güncellemesi ile gelen diğer yeni içeriklere katılmaya hazır olduklarında duyuracağız. 

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....