22 Kasım 2021 Pazartesi

Rusya'nın Kalbi - Anıtlar


 

Rusya'nın tarihi inanılmaz derecede zengindir. Dünyanın en büyük ülkesi eskiden çarların ve renkli aile destanlarının ülkesiydi. Devlet muazzam bir araziye yayıldığından, arazi mantıksal olarak zengin geçmişe gönderme yapan sayısız anıtla doludur. ETS2 için yakında çıkacak Heart of Russia DLC'sinde görebileceğiniz bu tarihsel açıdan önemli yapımlardan bazılarına göz atalım!


Bu harita genişletmesi ile yolculuğunuzda görebileceğiniz birçok anıt var. Heykellerden sıra dışı yapılara ve yerlere kadar, tarih ve sanatta hiçbir eksiklik garanti edilmez. Sonuçta Rzhev anıt heykelini görünce hayran kalmamak elde değil.


Geçmişin mirası, ülkede oldukça yaygın olacak olan çok sayıda büyük anıt taşlarında da görülebilir. Ancak, "anıt" kelimesi daha da ileri gider ve Veliky Novgorod uçağının büyük sanatı  da bu kategoriye girer.

Bahsedilenlere ek olarak, Rusya askeri tarihiyle de gurur duyuyor ve yollarda bazı askeri araç anıtlarını görmenin sayısız fırsatı olması şaşırtıcı değil. 

Kamyonculuk hikayenizin sizi nereye götürdüğüne rağmen, bunlardan herhangi birini ziyaret edecek misiniz? 





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....