24 Kasım 2021 Çarşamba

PMDG DOUGLAS DC-6

PMDG Simulations'daki ünlü geliştirme ekibi tarafından oluşturulan Microsoft Flight Simulator için Douglas DC-6, gerçekçilik ve özgünlükle dolu, zengin özelliklere sahip, son derece ayrıntılı bir simülasyon sunar.

Temel olarak dünyanın kalan son uçabilen DC-6'larından biri kullanılarak oluşturulan PMDG, uçağı, uçuş güvertesini, enstrümantasyonunu, uçuş özelliklerini, titreşim özelliklerini ve mekanik sistemlerini özgün bir şekilde yeniden yarattı, bunları gerçek uçakla eşleştirdi ve ardından onları bir uçakla sardı. Sizi klasik bir pervane astarının uçuştuğu duyusal deneyime saracağından emin olan tamamen özelleştirilmiş ses seti.

Kalkıştan inişe kadar, PMDG'nin Sanal Uçuş Mühendisi, deneyim boyunca size rehberlik edebilir veya tüm işi yaparken sessizce oturabilir. Tüm sistemleri, kontrol listelerini ve motor yönetimi görevlerini devralmasını görevlendirin ve bu sofistike, son derece yetenekli uçağı uçurmayı öğrenirken uçuş deneyiminin keyfini çıkarmanıza izin verin.

Bu paket, uçağın hem DC-6A (kargo) hem de DC-6B (yolcu) versiyonlarını ve bir zamanlar dünyanın her yerindeki havayolları tarafından kullanılan burun şekli ve pencere konfigürasyonlarındaki isteğe bağlı varyasyonları içerir. PMDG DC-6, sınırlı bir süre için 54,99 $'lık özel bir sürüm fiyatıyla sunuluyor.

PMDG Simulations YouTube kanalında, hem başlangıç ​​seviyesindekilere hem de ileri seviyedeki kaynatıcılara yardımcı olmak ve süreçten aldıkları zevki en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış çok parçalı bir eğitim video serisinde DC-6'yı uçurmak için gerekenler hakkında daha fazla bilgi edinin. PMDG.com'da Microsoft Flight Simulator için PMDG DC-6 için düzinelerce ücretsiz havayolu tasarımını bulun. DC-6'nız dünyanın neresinde uçmayı seçerseniz seçin uygun şekilde donatılacaktır! Gökyüzü çağırıyor!

Microsoft Flight Simulator artık Xbox Game Pass ile Xbox Series X|S, PC için Xbox Game Pass ile Windows 10 ve 11 ve Steam'de mevcut.










 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....