26 Kasım 2021 Cuma

Avusturya Yenileme - Graz

Bir süre önce #BestCommunityEver'imizi küçük bir " Bilin bakalım Neredeyiz " blog gönderisiyle takdim ettik . Bugün, söz konusu gönderide yer alan ekran görüntülerinin (birçoğunuzun fark ettiği gibi) Avusturya'dan olduğunu açıklamaktan mutluluk duyuyoruz! Yenileme ekibimiz bu muhteşem ülkeyi güncellemek için özenle çalışıyor ve bugün size Graz şehrinde ne gibi değişiklikler bekleyebileceğinizi göstereceğiz.

Graz, Avusturya'nın en büyük ikinci şehridir ve bu nedenle bu büyüklüğü düzgün bir şekilde yeniden yaratmak için şehrin ETS2'deki alanı biraz daha büyüyecektir. Orijinal düzen gerçeği andırırken, güncellemede ona daha da yaklaşmaya çalışacağız. Bu, iki batı kavşağı değiştirilerek, bir tünel eklenerek ve şehir ekonomisinin genel olarak yeniden şekillendirilmesiyle sağlanacak; bu, garaj yerinin sanayi bölgesinin dışında yeni bir ekonomik prefabrik eklenmesiyle taşınacağını görecek.

Genel düzeni değiştirmenin yanı sıra, çok sayıda yeni yer işareti de eklenecek. Bir stadyum, tarihi bir idari bina, tepede bir kale ve çok daha fazlası! Şehri yeni bir kat boyayla ziyaret etmeyi dört gözle bekliyor musunuz?

Ancak, 1.43 güncellemesi ile ilgili zamanla daha fazla bilginin ortaya çıkacağını belirtmiş olsak da, bu ne yazık ki bunun bir parçası değil. Avusturya yenileme, deneyimli harita tasarımcılarından oluşan küçük bir ekip tarafından yürütülen büyük ve biraz daha uzun vadeli bir projedir ve tamamlanması için biraz zamana ihtiyacı vardır. Ancak, birçoğunuzun yukarıda bahsettiğimiz önceki blog yazımızla gerçekten heyecanlı olduğunu gördükten sonra, sizi bu projeyle ilgili daha fazla haber için çok uzun süre aç bırakmak istemiyoruz.











 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....