2 Aralık 2021 Perşembe

Rusya'nın Kalbi - Sanayi Bölgeleri

Muhteşem doğası veya tarihi binaları ve anıtları hakkında bir şeyler okurken gizemli Rusya ülkesinde kaybolmak kolaydır, ancak bir kamyon şoförünün yolculuğunun ana nedenini hatırlamak da önemlidir. Bu yüzden size hatırlatmak için Heart of Russia DLC'si ile gelen sektörlerin bazı bilgileri ve ekran görüntüleri ile sizi biraz eğlendireceğiz .



Yaklaşan harita genişletmesiyle birlikte birkaç yeni endüstri getirmeyi planlıyoruz. Gıda Değirmeni Endüstrisini daha önce tanıtmış olsak da, elimizde bir tane daha var ve gelecekte daha detaylı bilgi ve resimlerle daha yakından inceleyebilmek için son derece endişeliyiz. Rusya'da hangi endüstriler gelişiyor? Ne olabilir?

Bazı sektörler önceki ETS2 güncellemelerinden aşina olacak olsa da, yeni modellenmiş lojistik salonlar ve depolar hazırladık. Bunun yanı sıra geniş endüstriyel alanlarda araba kullanabilecek, fabrika komplekslerinin beton duvarlarının arkasına bakabilecek, eski tuğlalar, kaba beton, paslı borular ve keşfedilmeye değer daha birçok küçük parça gibi detaylara tanık olabileceksiniz. 




















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....