6 Aralık 2021 Pazartesi

F1® 2021 - F2 2021 UPDATE



F2 ™ , herkül sürücülerin parladığı ve yeni nesil yıldızların doğduğu yerdir. Şampiyonalar genellikle damalı bayrağın son dalgasında zafer beklerken gider; Geçen yılın şampiyonu Mick Schumacher, Bahreyn'deki son yarışa kadar dramatik bir şekilde inen bir savaşta kilitlendi. Prema Racing'den Oscar Piastri, Robert Shwartzman ve Uni-Virtuosi'den Guanyu Zhou arasındaki şampiyonluk yarışı Abu Dabi'ye kadar inebilecek gibi göründüğü için bu yıl da durum farklı değil.

Bugünün güncelleme hem F2 özellikleri ™ 2020 ve F2 ™ Oynamak hangi mevsim bağlı olarak 2021 haftasonu yapıları. Kariyer modunda oynamayı seçebileceğiniz F2 ™ 2020'nin yapısından farklı olarak , bir antrenman seansı, bir eleme, ardından Cumartesi günü bir saatlik Özellik yarışı, yarış ayarlarınıza bağlı olarak süre ve aşağıdakinde bir Sprint yarışı Pazar, 2021 sezonu biraz farklı. Grand Prix, Zamana Karşı, Sosyal Oyun, Bölünmüş Ekran ve LAN'da mevcut olan F2 ™ 2021'de Cumartesi günü iki Sprint yarışı ve Pazar günü Özellik yarışı yapılacak. Eleme, özellik yarışı ve ilk sprint yarışı için ızgarayı belirler, ilk sprint ızgarası için ilk on geri vites konumunda olanlar.

F2 ™'ye nasıl erişirim ?

F2 ™ 2021'i Grand Prix, Zamana Karşı, Sosyal Oyun, Bölünmüş Ekran ve LAN'da yaşayın. Bu modlardan herhangi birine gidin ve 'F2'yi seçin başlamak ™ 2021'i .

F2 2020, Sürücü kariyerinde hala mevcuttur ve bunu bulmak için bir kariyer başlatın ve 'Sürücü' ve ardından 'F2 ™ 'de Başla' seçeneğini seçin , kariyeri tercihinize göre uyarlamak için ekrandaki talimatları izleyin. Ek bir seçenek daha var: Hangi Sürücü Akademisine katılmak istediğinizi seçin. F2 ™ 2020'ye 2021 sezonunun başlangıcında F1 ®'e ulaşmak gibi tek bir hedefle başlayacaksınız.


F2 ™'yi nasıl kullanırım arabasını nasıl kullanırım?

F2 ™ arabaları F1'den daha az karmaşık olsa da ® ' , özellikle yüksek düzeyde yol tutuşu ve dengeye alışkınsanız daha zorlu olabilirler. Bu, düşük profilli lastiklerle birleştiğinde, virajlarda araca o kadar sert yaslanamayacağınız ve daha erken frene basmanız gerekeceği anlamına gelir.

Bununla birlikte, bir F2 ™ arabasını sürmenin en zorlu yönü , düşük hızda ortaya çıkar, burada lastik tutuşunun olmaması ve motorun yüksek tork çıkışı, F1 ®'e göre daha az dikilmiş bir araba ile sonuçlanır . Bir F2 ™ arabası minimum uyarı ile kolayca size geçebileceğinden, vites geçişlerinde gaza son derece sabırlı olmanız gerekecek .

F2 ™ arabalarını Çekiş Kontrolü olmadan sürmek çok zor, bu yüzden ilk önce bu yardımla onlara hakim olmak, daha çabuk kavramanıza yardımcı olacaktır.

Onlar sürmek için zorlu canavarlardır, ancak F2 ™ en özgün ve heyecan verici yarışlardan bazılarını sunar. Hikayenize buradan başlayın ve F1 ® 'e mezun olduğunuzda , cesaretiniz ve rafine becerileriniz sizi bir sonraki KEÇİ yapacak





























 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....