4 Ocak 2022 Salı

Teksas - Şehirler ve Yerleşimler



Hatta Teksas boyutunda bir şey! Bilirsin, Teksas'ta her şey daha büyüktür. En azından öyle diyorlar. Ve terimin kendisi muhtemelen eyaletin devasa coğrafi bölgesinden geliyor olsa da, Teksas 2015 yılına kadar Amerika'nın en hızlı büyüyen on beş şehrinden altısına sahipti. kuyu. Yaklaşan Texas DLC'sinde yer alacak bazı Şehirlere ve Yerleşim Yerlerine bir göz atalım ve öğrenelim !

San Angelo

San Angelo'nun yerel sakinlerinin gurur duyacakları çok şey var. Zengin bitki örtüsünden çok sayıda tarihsel açıdan önemli yapı ve tesislere kadar bu şehir, Teksas'taki geniş ve karmaşık yol sisteminden geçen uzun bir yolculuğa çıktığınızda kesinlikle taze bir his sunar. Ek olarak, şehir ekonomik olarak da gelişiyor ve sürekli olarak iş için en iyi "küçük" kasabalardan biri olarak gösteriliyor.

Waco
Waco şehri, Teksas'ın kalbinde her zaman ilginç bir ziyareti garanti eden enerjik atmosferiyle şüphesiz sizi büyüleyecektir. Bölge tarih, ekonomik fırsatlar ve zengin çeşitli kültürel deneyimlerle doludur. Şehir, 19. yüzyılın sonlarında Waco'nun bugünkü haline gelmesine yardımcı olan bir dizi eğitim kurumu ve işletmesini çekmeyi başaran önemli bir ticaret merkezi haline geldi.

Galveston

Oldukça benzersiz bir şekilde, Galveston, Galveston Adası ve Pelikan Adası'ndaki Güneydoğu Teksas kıyılarında bir sahil tatil şehri ve limanıdır. Bu istisnai konumu nedeniyle şehir, 19. yüzyılın ortalarında göç ve ticaret için uluslararası düzeyde önemli hale geldi. Daha sonra, 1920'ler ve 1930'larda, Galveston, tarih ve tarihi binalara ek olarak, bugün hala olduğu gibi, önemli bir turizm merkezi olarak yeniden ortaya çıktı.

Amarillo

Çayırlarda yer alan ve yoğun çayırlarla çevrili Amarillo, kentleşmesi, tarımsal çiftçiliği ve inşaatı ile ünlüdür. Bu şehir, sarı alt topraktan ve bölgenin Yucca bitkilerinin sarı çiçeklerinden almıştır. Merak ediyor olabilirsiniz, o zaman sarı rengin bununla ne ilgisi var? Bunun nedeni, amarillo kelimesinin İspanyolca'da sarı anlamına gelmesidir .

Yukarıda bahsedilen güzel şehirleri keşfetmenin yanı sıra, aşağıdaki ekran görüntülerinde gösterilen bazı yerleşim yerlerinden de geçebileceksiniz. Onlar ve zengin tarihleri ​​ve ekonomileri hakkında saatlerce konuşsak da, size keşif becerilerinizi gösterme ve resimlerde hangi kasabaların yer aldığını bize bildirme fırsatı verecekler.





























 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....