7 Ocak 2022 Cuma

Rusya'nın Kalbi - Yol Ağı

Baltic Sea'nin Ötesinde'nin çıkışından bu yana devam eden Heart of Russia'nın erken araştırma aşamasında, bu DLC'nin yol ağı için vurgulanan yolların çoğu oldukça eskiydi ve çok iyi kullanıldı. Ancak o zamandan beri, yerel harita kaynakları güncellendi, bu da bazı son değişiklikleri getirmemize izin verdi ve mümkün olan en güncel yol ağını getirmek için sanal olarak çoğalttılar.





SCS Software ekibi ayrıca 'Rusya'nın Kalbi' DLC'sindeki köprüler, korkuluklar ve bordürler gibi birçok yol varlığı için yeni bir yaklaşım benimsedi; hangileri daha büyük ve yoğundur. Rusya'da çok çeşitli olduğu için trafik işaretleri de ekiplerimiz için özel bir odak noktası olmuştur. Direklerdeki standart yol işaretlerinin yanı sıra, asılı işaretler, dinamik uyarılar, yeni yatay işaretler, benzersiz demiryolu geçişleri ve daha pek çok yeni zorlukla karşılaştılar. 






Rusya, çok iyi kullanılan yollarıyla tanınıyor olsa da, gerçek şu ki, kamyon taşımacılığına yönelik ana yol bağlantılarının çoğu iyi durumda; özellikle Moskova gibi çok bakımlı büyük şehirlerin çevresinde. Ç sürücüleri sıklıkla ait ve onlar gibi hükümet tarafından korunur Rus federal otoyol, sürmeleri kendilerini bulacağını Otoyolunun ne tip  bölgesel ve belediyeler arası öneme  ülke ve ekonomi için.





Ancak bu, diğer alanlarda tamamen farklı durumlarla karşılaşmadığımız anlamına gelmez. Prefabrikler, dokular ve varlıklar, bu geniş ülkede bulunan çeşitli yol koşullarına özellikle uyarlanmıştır. Ekiplerimiz ayrıca yerel yollar ve otoyollar arasında daha iyi bir oran oluşturmaya da odaklandı. Rusya'daki karayolu ağının çoğunluğunu daha küçük yollar oluşturduğundan, sürücüler kendilerini genellikle otoyol yerine yerel yollara yönelirken bulacaklardır. Ayrıca epeyce toprak yol bulmayı da bekleyebilirsiniz! Bu zorlu yollar genellikle yerel trafik tarafından da kullanıldığından, gözünüzü dört açın.


 

































 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....