17 Şubat 2022 Perşembe

Avusturya Rework - Viyana

 Avrupa'nın kalbinde, Avusturya'nın başkenti ve tarihi bir imparatorluk şehri olan Viyana yatıyor. Yaklaşık 2 milyonluk nüfusu ile sayısız millet ve kültürden insana ev sahipliği yapmaktadır. İster turizm ister iş amaçlı ziyaret ediyor olun, Viyana'da herkes için bir şeyler var!



Euro Truck Simulator 2'deki temel haritamızın eski bölümlerinden biri olarak, sanal muadili için çok ihtiyaç duyulan bir güncelleme veriyorlar. Avusturya onarım ekipleri tarafından Viyana'da ve çevresindeki yol ağlarında gerçekleştirilen çalışmaları gösteren bir dizi ekran görüntüsünü sizinle paylaşmaktan heyecan duyuyorlar. Bu yeniden çalışmada gelecek değişikliklere bir göz atalım, olur mu?





Avusturya'nın en büyük şehri olarak, bu tarihi başkenti ve önemli kamyon yollarını yeniden yaratmak hiç de kolay bir iş değildi. 2012'de ETS2'nin piyasaya sürülmesinden bu yana zaman, araçlar, beceriler ve teknoloji önemli ölçüde değişti ve ekiplerimizin daha gerçekçi ve ayrıntılı bir rekreasyon oluşturmasına olanak sağladı. Viyana'nın görebileceğin ve yanından geçebileceğin ayrıntılı bölümlerinden bazıları, harita ekibimiz için zorlu bir ekleme olan Wiental ve Tuna Kanalı'dır.




Sürücüler ayrıca tarihi 1700'lere dayanan Avrupa'nın en güzel Barok komplekslerinden biri olan ünlü Schönbrunn Sarayı; Uniqa Kulesi ve Bundesministerium für Klimaschutz, Umwelt, Energie, Mobilität, Innovation und Technologie gibi diğer simge yapıların yanı sıra; ki bu bir bina için çok çok uzun bir isim.






Kamyoncular ayrıca bir petrol rafinerisi, depolar ve bir süpermarket dahil olmak üzere çeşitli endüstrileri içeren A2 Otoyolu yakınında Viyana'nın güneyinde yeni bir endüstri alanı bulacaklar. Hepsini görmeniz ve keşfetmeniz için sabırsızlanıyorlar!







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....