17 Şubat 2022 Perşembe

Teksas - Kamyon Durakları

 Tekrar tekrar, bir şekilde Teksas'ta her şeyin gerçekten daha büyük olduğu gibi kaçınılmaz bir sonuca varmayı başlıyorlar. Bugün bu ünlü söz, American Truck Simulator için yakında çıkacak Texas DLC'sinde yer alan Truck Stop'larda uygulanacak!


Ekibin artan deneyimi ve kapasitesiyle, Teksas'ta yerel kamyon durakları bile dahil olmak üzere birçok şeyin oldukça büyük hale geldiğini görüyorlar. Genel olarak boyuta ek olarak, mevcut benzin istasyonları ve dinlenme duraklarının sayısı da daha yüksek olacaktır. Arabayla geçeceğiniz hemen hemen her şehrin yakınında bir kamyon durağı olmasını hedefliyoruz, böylece yolculuğunuza ara vermek için birçok fırsat olacak!



Unutulmaması gereken önemli bir nokta da, niceliğin daha az kalite anlamına gelmediğidir. Bu kamyon duraklarının birçoğunda önemli bir ana bina olacak ve ayrıca San Antonio'nun yakınında bulunan dünyanın en büyük benzin istasyonunu kontrol etmek için eşsiz bir fırsatınız olacak.




Yeni Texas DLC'de bu önemli kamyon taşımacılığı tesislerinin sizin için neler sakladığına dair "minik" (daha fazla alıntıya ihtiyaç var) bir göz atmayı beğendiğinizi umuyoruz Lütfen, gördüğünüz her şeyin hala devam eden bir çalışma olduğunu unutmayın, ancak yine de sizi heyecanlandırmayı başardıysa, genişlemeyi Steam İstek Listenize eklediğinizden emin olun ve sonunda ilk oyunculardan biri olabilirsiniz. tüm bu yerleri tüm ihtişamıyla keşfedin.





Son olarak, Texas harita genişletmesine adanmış bir mikrosite oluşturduğumuzu bildirmekten mutluluk duyuyorlar. Bu site, DLC'nin içeriğiyle ilgili tüm kritik bilgileri içeren bir merkez görevi görecek ve ürettiğimiz tüm görsellerin ve videoların bu yeni eklentinin tüm hayranları tarafından kolayca bulunabileceği bir yer olacaktır. ATS. Bizi başka hiçbir yerde takip etmeyen oyuncuların önemli bilgileri kaçırmamaları için mükemmel bir yol olacağını umuyorlar.

Ayrıca, geliştirmeden notlar, konsept sanatlar ve daha fazlası gibi bazı özel içerikleri de mikrositeye dahil etmeyi planlıyorlar! Bu nedenle, Texas DLC'si hakkında aşırı derecede heyecanlı olan hepiniz, web sitesini kesinlikle yer imlerine eklemeli ve zaman zaman kontrol etmelisiniz.










































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....