25 Mart 2022 Cuma

California yeniden çalışma -

 California, Shasta County'de bulunan Redding şehri, sayısız cazibe merkezi, simge yapısı, endüstrileri ve dünyaca ünlü dış mekan çevresi ile tanınır. 1844'te Avrupalı ​​yerleşimciler tarafından kurulmuş, zengin bir kültür tarihine sahip ve hatta altına hücum sırasında madencilik için önemli bir merkezdi. Ancak, özellikle de American Truck Simulator için California yeniden işleme projemiz söz konusu olduğunda, bu şehirde hala bol miktarda mücevher kaldı.






Redding, bu projenin 2. aşamasında yeniden çalışılan en büyük şehirlerden biridir. Tüm kentsel alana, gerçek dünyadaki karşılığına daha yakından yansıtmak için eksiksiz bir yeniden tasarım verildi. Fark edeceğiniz en büyük değişikliklerden biri, şehrin artık imar özelliğine sahip olmasıdır. Redding'in her bir bölümü artık alışveriş bölgesi, sanayi bölgesi ve şehir merkezi bölgesini içeren farklı alanlara bölünmüştür. 





Endüstrilerden bahsetmişken, yerel ekonomiyi birkaç yeni endüstriyi içerecek şekilde destekledik. Sürücüler ayrıca yeni bir kamyon durağının yanı sıra yerel havaalanı da dahil olmak üzere birçok yeni simge yapının keyfini çıkarabilir! Bu alanın tamamı yeniden işleme ekibimiz tarafından modernize edildi, harika görünmüyor mu?  









Çevredeki elden geçirilmiş yol ağından, ekibimizin oluşturduğu daha küçük ayrıntılara kadar sürücülerin keşfedip keşfedebilecekleri çok şey olacak. Bir işteyken bolca "Yeşil lekeler" yapmak için hedef seçiminiz olarak Redding'i seçeceğinizi umuyorlar! 






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....