30 Mart 2022 Çarşamba

Montana - Tarım

 Montana zengin bir tarımsal mirasa sahiptir. Çiftçilik ve çiftçilik, her yıl Montana ekonomisine iki milyar dolara yakın katkıda bulunan hayvancılık ve mahsul üretimi ile Devlet ekonomisinin her zaman önemli bir parçası olmuştur! Tahmin edebileceğiniz gibi, kamyoncular bu sektörde çok önemli bir rol oynamaktadır. 




Devlet çok çeşitli bitki ve tahıl üretirken, American Truck Simulator için yakında çıkacak olan Montana DLC'mizde oyuncuların teslim etmesine yardımcı olabilecek benzersiz bir ürün var. Peki bu eyalette çiftçiliğin nesi bu kadar tatlı? Şeker! Montana, sabah çayınızın içine attığınız çaydan, kek ve kurabiyelerin üzerine serpiştirmeye kadar, şeker kamışına harika bir alternatif olan Şeker Pancarı yetiştirmesiyle tanınır; daha tropikal bir iklim gerektirir. 




Kökler büyüdükten, depolandıktan ve işlenmeye hazır kabul edildikten sonra, oyuncuların da teslim edebileceği büyük bir şeker işleme tesisine nakledilir. Bu işleme tesisleri, her sezon yaklaşık 260 milyon pound şeker ve 120.000 ton tarım ürünü üretiyor. Nihai sonuç daha sonra ülke çapında gönderilir, bizim için zevk almamız için! 




Tahıl asansörleri, sürücülerin teslimat yapabileceği başka bir yer olacak. Bu önemli depolama tesisleri, herhangi bir zamanda binlerce ton tahılı depolayabilir ve bu tahıllar daha sonra trenler veya kamyonlar kullanılarak ülke geneline dağıtılır.




Montana'daki sürücülerin teslimat yapabileceği tek çiftlik şeker ve tahıl değil. Kamyoncular eyalet çapında çok çeşitli çiftlikleri keşfetmeyi bekleyebilirler.

























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....