19 Nisan 2022 Salı

California Rework - Eureka

 Yeni bir buluş ya da belki de çığır açan bir keşif yapma duygusunu ifade etmek için oldukça ünlü bir şekilde kullanılan eureka kelimesine aşina olabilirsiniz . Olabileceği gibi, California'daki Eureka şehrinin adı bu Antik Yunanca kelimeden geliyor ve şaşırtıcı bir şekilde, yakındaki California Rework projesinde yerel bölgeye gelen birçok yeni ekleme var. Bakalım tüm değişikliklere baktıktan sonra sözü kendin haykıracak mısın!




Eureka, kuruluşu 1850'ye kadar uzanan, inanılmaz derecede zengin bir tarihe sahip bir şehirdir. Neredeyse her köşesinde tarihin küçük parçaları göze çarpsa da, yerel Viktorya evlerinden daha iyi bir temsil yoktur. Bu mimari ABD'de gerçekten nadirdir ve bu eşsiz tarihi doğru bir şekilde temsil etmek için yepyeni varlıklar yaratmak zorunda kaldı.





Şehir Oregon'a oldukça yakın olduğu için - ve bu kuzey bölgesi sekoya ormanını çok andırıyor - kereste endüstrisi ile birlikte yerel ahşap üretimi ve kereste işletmeleri, tüm bölge endüstrisinin önemli bir bölümünü temsil ediyor. Daha önce bu sektörden hiçbir iz yokken, şimdi bir ormanda bir depo olacağı için tüm üretim zincirinin tadını çıkarabileceksiniz, ardından yeni bir kereste fabrikası olacak ve nihayet üretilen malzeme size teslim edilecek. bitmemiş bir ahşap evin olduğu bir alan. 








Pratik açıdan Eureka, ATS dünyasında daha önce hiç görülmemiş iki yeni ayrıntı getiriyor. İlk olarak, yerel trafik ışıklarından bazılarında farklı bir şeyler olduğunu hemen fark edeceksiniz. Etraflarında sarı çizgiler var! Bu değişiklik, görünürlüğü iyileştirir ve aynı zamanda sarı kenarlıklar giderek daha yaygın hale geldiğinden, bu teknik ince ayarın gerçek hayattaki en son genişlemesini takip eder.

İkinci olarak, görünürlüğü bir kez daha iyileştirmek ve en son trendle bağlantıda kalmak için, sözde köpek kulübesi trafik ışıklarını tanıtacaklar. Bu, tek bir kırmızı sinyalin altında iki sütun sarı ve yeşil sinyalin bulunduğu bir türdür.






Genel olarak, şehrin düzenini büyük ölçüde elden geçirerek mevcut gerçek muadili doğru bir şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık. İmar daha görünür olacak ve özellikle şehir merkezine iki tek yönlü caddenin eklenmesiyle caddenin kendisi artık çok daha gerçekçi olacak. 

Ayrıca merkeze yerel mimariye ve tarihe saygılı yeni yapılar ekledik ve bu değişikliklerin bu harika şehrin gerçek ruhunu hissetmenize yardımcı olacağını umuyoruz. Bunun için daha pratik bir şeye ihtiyacınız varsa, yeni bir dinlenme durağını, benzin istasyonunu veya yakıt ikmal noktasını ziyaret etmek için durabilirsiniz!





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....