13 Nisan 2022 Çarşamba

1.44: MY2022 Freightliner Cascadia Güncellemesi

 1.44 güncellemesinde American Truck Simulator'a gelen diğer değişikliklerin yanı sıra, teknik olarak göründüğünden daha büyük olan oldukça küçük bir ekleme de olacak. Freightliner Cascadia kamyonları için yeni iç mekan seçenekleri getirdiğimizi bildirmekten heyecan duyuyorlar!




Freightliner'daki arkadaşları, oyun içi Freightliner Cascadia kamyonlarımız için yeni çıkan MY2022 iç kaplamalarını oluşturma fırsatı için bizimle iletişime geçti ve ekibimiz bunları en yakındaki oyunculara ulaştırmak için mümkün olduğunca hızlı bir şekilde oluşturmak için çok çalıştı. Güncelleme. 

Toplamda, Freightliner Cascadia'ya gerçek hayatta sundukları ile aynı çizgide olması için 3 yeni iç kaplama eklenecek. Tamamen yeni döşeme tasarımları, 4 kabin tipinin tamamında mevcut olacak. Ancak 72" kabin versiyonlarıyla bir adım daha ileri gittiler çünkü bu kaplamalarda arkada koltuklu bir masa da bulunacak! 











PERŞEMBE AKŞAMI KAÇIRMAYIN








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....