13 Nisan 2022 Çarşamba

Montana - 18 Wheels of Steel Legacy

 Hafıza şeridinde bir yolculuğa çıkma zamanı! 2002 yılının Ağustos ayında, "18 Wheels of Steel" simülatör başlığını geliştirdik. Kamyonculuk gazilerimizin çoğu, ilk çıktığında bu oyunu oynadığını bile hatırlayabilir. Devam filmlerinden birinde (Extreme Trucker 2) gidebileceğiniz yerlerden biri, aynı zamanda American Truck Simulator için üzerinde çalıştığımız mevcut harita genişletmelerinden biri olan ABD'nin Montana eyaletiydi. Bu tür bir geçmişle, gelecek DLC'mizde bu ikonik alanlardan bazılarını tekrar ziyaret etme fırsatını kaçıramazdılar.




Böyle bir konum, Montana'da en iyi büyüleyici şehir merkezi, doğal güzelliği ve şelaleleriyle tanınan sakin bir şehir olan Thompson Falls! Ancak deneyimli kamyoncularımızın birçoğunun hatırlayacağı gibi, bu konum aynı zamanda her ikisi de 18 Wheels of Steel'de yer alan tomruk ve kereste fabrikası endüstrileriyle bilinir; ve her ikisi de yaklaşmakta olan Montana DLC'lerinde neredeyse bu güne kadar çalışmaya devam edecek.


Harita ekipleri, orijinal oyundaki benzer ve yeniden işlenmiş varlıkları kullanarak Thompson Falls ve endüstrilerini yeniden yarattı. Sokak lambalarından çok yol ağı düzenine kadar bu alan, simülatör tarihinin küçük bir parçası olarak korunmuştur.





Ekipleri ayrıca haritanın etrafına epeyce 18 Wheels of Steel paskalya yumurtası sakladı, bu yüzden onları keşfetmek ve keşfetmek için zaman ayıracağınızı umuyorlar.







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....