5 Haziran 2022 Pazar

Batı Balkanlar Genişleme Tanıtımı


 Bazılarınız muhtemelen son birkaç gündür Euro Truck Simulator 2'deki yolculukta sonraki adımların ne olduğunu merak ediyordunuz. Ancak bunların hepsi bugün değişiyor, çünkü yaklaşan DLC projemizi resmi olarak duyurmaktan heyecan duyuyorlar. Bu sefer yollar seni Batı Balkanlara götürecek!



Belki de en gözlemciniz bunun geldiğini zaten gördü, çünkü bu yılki Paskalya Tatili için tematik olarak renkli yumurtalarla bir "yumurta avı" yarışması yarattığımızı hatırlıyorsunuzdur. Sosyal medya kanallarımızın her köşesini keşfetmenizi izlerken çok eğlendik ve tüm gizli yumurtaları başarıyla bulmayı başardığınız için kolektif çabanız boşa çıkmadı! 


Büyük harita genişletmelerimizde ve örtüşen geliştirme dönemlerimizde olduğu gibi, bu devam etmekte olan DLC için planlama ve araştırma bir yıldan uzun bir süre önce başladı. Bir çekirdek gazi grubuyla birlikte proje lideri, geçen sonbaharda belirli konumların prototiplerini oluşturmaya başladı bile. Aynı şey 3B model oluşturma için de geçerlidir; çeşitli benzersiz yerler, binalar, köprüler vb. (biz onlara 3B varlıklar diyoruz) üzerindeki çalışmalar, harita tasarımcılarının bunlara ihtiyaç duymasından yarım yıldan fazla bir süre önce başlamalıdır. Ancak yine de, harita tasarım ekibinin çoğunluğunun sadece birkaç ay önce gemiye alınmasıyla birlikte, pratikte geliştirmenin yalnızca erken aşamasındayız. Artık üretimde tam hızdayız, sonunda size ilginç parçaları bittiği gibi göstermeye başlayabilcekleri. Bu genişlemeyi mümkün olan en kısa sürede size sunmak için çok çalışacaklarını söylediler. 



Bu DLC'de görebileceğiniz ülkeler söz konusu olduğunda, birkaçını getirdiğimiz için bu bizim için oldukça zor olacak! Yani Arnavutluk, Bosna Hersek, Hırvatistan, Kosova, Karadağ, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Slovenya . Phew, bu gerçekten de oldukça kapsamlı bir liste!















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....