16 Haziran 2022 Perşembe

Euro Truck Simulator 2 1.45: Krone Treyler Paketi DLC Güncellemesi


Bir süre önce scs Software ekipi Almanya'nın Werlte kentindeki Krone üretim tesisini ziyaret etme fırsatını yakaladığını hatırlayabilirsiniz. Bir drone kullanarak birden fazla treylerin ve hatta fabrikanın kendisinin taramalarını ve referanslarını aldılar , bu da bu heyecan verici işbirliği ve güncellemeyle sonuçlandı! Peki, bu ücretsiz güncelleme tam olarak ne içeriyor? 

Her iki treyler de orijinal Krone boya işleri, yan etekler, palet kutuları, lastik depoları ve tamponlar gibi isteğe bağlı aksesuarlarla birlikte gelir. Bu güncelleme aynı zamanda kabininiz için sevimli ayı ve kamyon oyuncakları dahil beş yeni Krone aksesuarını da içeriyor. ama hepsi bu değil!

Ayrıca Krone üretim tesisinin ayrıntılı bir sunumunu size Euro Truck Simulator 2'de sanal olarak sunmak için Krone'deki harika ekiple yakın bir şekilde çalıştık. Yılda yaklaşık 30.000 araç üreten bu fabrika bir faaliyet merkezidir ve sürekli olarak ihtiyaç duyulmaktadır. lojistik. Krone Trailers Pack DLC'ye sahip sürücüler , fabrikaya ve fabrikadan parça teslim etme ve hattan çıktıkları üretim tesisi içindeki Krone Trailer Point'ten yepyeni treyler teslim etme fırsatına sahip olacaklar!

















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....