18 Haziran 2022 Cumartesi

Euro Truck Simulator 2 1.45 - Hannover Yeniden Çalışması


Simulator 2'ye eklemeyi planladıkları Hannover şehrine yeni bir görünüm kazandırmak için çalıştıklarını açıklayabilirler!

Avusturya'ya benzer şekilde, aşağı yukarı tüm şehri sildik ve sıfırdan başladık. Şehir çemberi taşındı, ancak mümkün olduğunca ondan uzak durmak için elimizden gelenin en iyisini yaptılar. Ancak şehir merkezi ve güney kısmı için durum böyle değil, çünkü bu alanlar artık ETS2 dünyasındaki bazı benzersiz depolardan oluşan yeni bir ekonomi ile tamamen farklı bir yerleşim düzenine sahip.

Bu yeniden işlemede gelen en eşsiz alanlardan  biri, dünyanın en büyük ticaret salonlarından biri olan ve aynı zamanda eklediğimiz parçanın neredeyse 1:1 oranında olması nedeniyle en büyük zorluklarından biri olan çok ünlü Hannover Messe  olacak. ölçek. Ticari araçlara yönelik bir sergi olan ve markaların sürekli teknolojik gelişmelerini ve evrimlerini sergileme şansı olan IAA etkinliğinde, endüstri gelişimi konusuna odaklanan kamyonlar ve treylerler her zaman dikkatleri üzerine çekiyor . Belki bu alan bu yıl içinde kullanışlı olabilir, kim bilir?

















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....