9 Aralık 2022 Cuma

Batı Balkanlar - Sınır Kapısı

 

Her sınır kontrolü belge kontrolü gerektirir ve bazı durumlarda sınır görevlilerinin veya polisin kamyonunuzu derinlemesine incelemesi gerekebilir. Bu, özel bir binada aracınızın ve römorkunuzun röntgeni çekilerek veya elle muayene edilerek gerçekleştirilebilir. Bu kontrollerin yapılmasındaki amaç hem sürücünün hem de ülkenin güvenliği ve emniyeti içindir çünkü bir ülkeye nelerin ithal edilip edilemeyeceği konusunda birçok farklı kural ve yasa vardır. 

Bu ölçekte bir DLC oluştururken tahmin edebileceğiniz gibi, sınır kontrollerinin boyutu ve karmaşıklığı konumlarına göre değişir. Bulgaristan ve Sırbistan arasındaki dağlarda yüksek bulunan küçük sınır kapılarından Horgoš'taki büyük ölçekli geçişlere; her sınır kapısı kendine göre benzersizdir. Harita ve varlık ekiplerimiz bu geçişleri olabildiğince gerçekçi bir şekilde inşa ettiler. Sınırın nasıl inşa edildiğini araştırmaktan, her şeridi ve rotayı yeniden oluşturmaya kadar birçok çalışma yapıldı. 

Bu sınır geçişlerini mümkün olan en iyi ayrıntıya kadar oluşturmak için ekiplerimiz çok sayıda yeni ve benzersiz prefabrik ve model oluşturmak zorunda kaldı. Yalnızca bu proje için 130'dan fazla benzersiz varlık oluşturuldu! Buna yeni araç modelleri ve devriye gezen ve sınır kontrollerinde çalışan animasyonlu karakterler dahildir. 

Bu sınır kapılarının bazılarının yerleri sayesinde, gerçekten ilginç bazı sınır kapıları bulacaksınız. Sırbistan ile Bosna-Hersek arasında bulunan ve bir nehir üzerinde bir köprü ile bölünmüş bir sınır kapısı gibi! 

Bu projenin bir parçası, Euro Truck Simulator 2'deki mevcut ülkeler olan Macaristan, Bulgaristan, Romanya, Avusturya ve İtalya arasında 10 sınır kapısının oluşturulmasını da içeriyor. Bu sınırlardan üçü Schengen bölgesinin bir parçasıdır ve durmayı gerektirmez. 


Gelecekte tüm bu harika ve eşsiz ülkeleri ziyaret etmenizi gerçekten dört gözle bekliyoruz. O zamana kadar belgelerinizin güncel ve doğru olduğundan emin olun ve nakliyeye devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....