23 Şubat 2023 Perşembe

BATI BALKANLAR-DOĞA

 


Aynı zamanda, özellikle kuzeybatı ve güneydoğu arasında, çoğunlukla sıradağlarla kaplı bir bölgedir. Söz konusu kamyon taşımacılığı olduğunda sürücüler, bazı çok doğal dağ yolları da dahil olmak üzere çok çeşitli bir arazi profili bekleyebilirler. 


Elbette her yer yokuş değil! İç kesimlerde seyahat ederken daha düzgün görünen bir araziyle karşılaşacaksınız. Bu alanlarda, meyve, sebze ve hayvancılık için koşulların daha uygun olması nedeniyle tarımın daha öne çıktığını göreceksiniz; özellikle sıcak iklimlerde.


Batı Balkanlar ayrıca yemyeşil vadilerden yüksek dağlara kadar her şeyi içeren çeşitli güzel Milli Parklara ve bu tarihi bölgede ziyaretçilerini bekleyen çok çeşitli nehirlere, şelalelere ve daha fazlasına ev sahipliği yapmaktadır.


Ele alınacak çok fazla alan varken, her şeyi anlamak için yolda bolca zamanınız olacağına eminiz. Gelecekte, belirli alanları içerecek daha derinlemesine geliştirme blogları paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. Gördüğün gibi mi? West Balkans DLC'yi Steam İstek Listenize eklemeyi düşünün, stüdyomuzu desteklemeye gerçekten yardımcı oluyor ve şimdiden bunu yapanlara teşekkür ediyoruz!

Batı Balkanlar - Trieste

 


Euro Truck Simulator 2 dünyasını her genişlettiklerinde, onu mevcut içeriğe uygun şekilde nasıl bağlayacağımızı dikkatlice düşünmeliyiz. Çoğu zaman bu, bize verilen bölgenin gerçek hayattaki temsilini daha da geliştirme fırsatı verdiğinden, teknik olarak DLC'nin bir parçası olmayan yakındaki ülkelere bile yeni bir şeyler eklemek anlamına gelir. Bu, Slovenya'nın Koper'inden sadece 8 kilometre uzaklıkta bulunan ve West Balkans DLC'sinin lansmanının önünü açan temel oyun güncellemesinin bir parçası olarak tanıtacakları Trieste'de tam olarak böyle!


Trieste kuzeydoğu İtalya'da bulunur ve muhteşem mimarisiyle güzel bir şehir olmanın yanı sıra bir derin su limanı ve Avrupa'nın en önemli ulaşım merkezlerinden biridir. Bu rol nedeniyle, bir kamyon şoförü olarak Trieste Körfezi yakınlarındaki liman bölgesinden geçebileceksiniz. Bu yol, şehrin büyük bir kısmının manzarasının yanı sıra önemli bir kilisenin bir bölümünü görme şansı sunacak, bu nedenle, ister iş için ziyaret ediyor olun, ister sadece yoldan geçiyor olun, şehrin size göre bir şeyleri olduğundan eminler. herkes!

Farming Simulator 23 Mayıs'ta Çıkıyor!

 








Farming Simulator 20'nin resmi halefi birçok yeni özellik içeriyor. Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra ve diğerleri gibi favori üreticilerinden 100'den fazla orijinal araç ve alet gemide. Yakında çıkacak oyunun ana unsurlarına bir göz atalım:

  • Ağır ormancılık ekipmanları da dahil olmak üzere 100'den fazla gerçek ve otantik makine
  • Ekilecek, dikilecek ve hasat edilecek 14 ekin - şimdi üzüm, zeytin ve sorgumla birlikte
  • Sürme ve yabani otları temizleme ile genişletilmiş çeşitli tarla faaliyetleri
  • Üretim zincirleri oluşturun ve mallarınızı taşımak için güçlü kamyonlar kullanın!
  • İnekler, koyunlar ve şimdi de tavuklar gibi çiftlik hayvanlarını yetiştirme eğilimindesiniz!
  • Koleksiyon öğeleri de dahil olmak üzere iki yeni haritada tonlarca olasılığın keyfini çıkarın
  • Öğretici mod, AI yardımcısı ve günlükler/paletler için yeni bir otomatik yükleme özelliği size yardımcı olur 

Daha Büyük Çiftliklere Kolay Giriş


Her zaman olduğu gibi, tarım, hayvancılık veya ormancılık gibi çiftçilik yönteminizi seçebilirsiniz. Avrupa ve Kuzey Amerika ortamlarından ilham alan iki yeni haritamız Amberstone ve Neubrunn'da, üretim zincirleriyle gelişen işinizi genişletmek için hasatınızdan yapılan değerli ürünler de üretebilirsiniz! 

Endişelenmeyin - görseller atmosferik mevsimler boyunca değişirken, geniş ekilebilir arazinizde dinlenmek ve dolaşmak için her zaman zaman vardır. Ayrıca, özellikle sanal çiftlik hayatına yeni başlayan oyuncular için çiftçilik kariyerinizde sizi desteklemek üzere geliştirilmiş bir eğitim modu, AI yardımcısı ve kütükler ve paletler için yeni otomatik yükleme özelliği eklediler. 


11 Şubat 2023 Cumartesi

Oklahoma - Kamyon Durakları

 American Truck Simulator yol ağının her yıl daha da büyümesiyle, güçlü ABD'de seyahat ederken dinlenme molalarına duyulan ihtiyaç düzenli bir olay haline geliyor. Bazıları durmak için küçük bir durak veya başka bir alan bulmak istese de, çoğu oyuncu uzun bir yolculukta Kamyon Duraklarının orada olduğunu keşfetti! 

American Truck Simulator için yakında çıkacak olan Oklahoma DLC'de , tüm kamyon sürücüleri için bu harika tesislerin birçoğunu bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Hepsinin, tasarım gereği veya başka bir şekilde, benzersiz olmanın kendi küçük yolları var! 

Gitmek için benzine, dinlenmeye veya hatta her ihtimale karşı yükünüzün ağırlığını iki kez kontrol etmeye ihtiyacınız olsun, kamyon duraklarında her şey sizin için var. Ayrıca çeşitli diğer kamyonları görmek, gelip giderken izlemek için harika bir yer! Ancak gece uyumayı planlıyorsanız zamanında vardığınızdan emin olun, bu kamyon durakları oldukça meşgul olabilir ve park yeri bulmakta zorlanabilirsiniz. 

Oklahoma eyaletinin görecek ve yapacak çok şeyi olsa da, biraz yavaşlamak ve kendinize ve kamyonunuza bakmak her zaman iyidir. Bu nedenle, ihtiyacınız olan geri kalanı taşımalar arasında aldığınızdan ve çok sık gördüğünüz Kamyon Duraklarından yararlandığınızdan emin olun! 

Almanya Rework - Erfurt

 

Almanya Rework - Erfurt

Bugün sizlerle Euro Truck Simulator 2 için Almanya yeniden çalışma projemizden bazı yeni görseller ve bilgiler paylaşmaktan mutluluk duyuyorlar; özellikle Erfurt şehrinden. Bu yeniden çalışmada daha önce vurgulanan alanlar gibi, bu şehir de tamamen sıfırdan yeniden inşa edildi! Daha yakından bakalım mı?

Almanya'nın kalbinde yer alan Erfurt, zengin bir tarihe sahip bir şehirdir. Tarihi şehrin korunmasını sağlamak için, merkezdeki yolların çoğuna daha büyük LKW araçlarıyla erişilemiyor. Bu nedenle ekibimiz Erfurt'un kuzey bölgesini oluşturmaya odaklanıyor.

Bu alan, sürücülerin günlük teslimat ve teslim alma işlemleri yapmak için sık sık depolara ve lojistik merkezlerine gittiği konut binaları ve endüstrilerden oluşur. Bu yeniden çalışmanın bir kısmı, çiftlik ve beton santrali gibi diğer endüstrileri bulabileceğiniz yakınlardaki bir kırsal alanı da içerecektir. 

Şehrin yol ağı, yeni bir kavşağı da içeren daha gerçekçi bir yol düzeni getirmek için yeniden düzenlendi.

8 Şubat 2023 Çarşamba

ETS2 & ATS 1.47 Güncellemesi - Sahip Olunabilir Gaz Depoları

 Aralık ayında, hem Euro Truck Simulator 2 hem de American Truck Simulator için Sahip Olunabilir Gaz Sarnıçlarının bazı erken önizlemelerini gösteren bir teaser paylaştık. Bugün, 1.47 güncellemesiyle gelecek olan bu fragmanlara daha derinlemesine bir bakışı sizinle paylaşmaktan heyecan duyuyorlar. Bu karavan tipine biraz daha detaylı bakalım mı?

Bu sahiplenilebilir Gaz Sarnıcı, Avrupa veya Amerika modellerine göre değişen çeşitli uzunluklarda, şasilerde ve özelleştirme seçeneklerinde sunulacaktır. Bu sarnıçlar Etan, Propan ve LPG (Sıvılaştırılmış petrol gazı) gibi tehlikeli ve yanıcı gazları taşımak için tasarlanmıştır. Ancak, bu römorklar için oyun içi ekonominin ve ayrıca onlar için mevcut kargo listesinin şu an itibariyle hala çalışma aşamasında olduğunu ve değişebileceğini lütfen unutmayın.

American Truck Simulator için Sahip Olunabilir Gaz Sarnıcı, tekli veya B-Çift römork olarak satışa sunulacak. Ayrıca 5 şasi tipi içerecektir; 32ft, 43ft & 48ft 2 dingil, 53 fit 3 dingil ve 4 dingil 53 fit, yönlendirilebilir arka dingil. Her gaz sarnıcı aşağıdakileri içeren (ancak bunlarla sınırlı olmayan) 50'den fazla aksesuarla birlikte gelir: 

  • Boyanabilir/Krom Kutular
  • Boyanabilir/Krom Vana Kapakları
  • Özelleştirilebilir Yan Lambalar 
  • Boyanabilir Kanat
  • Çok çeşitli hortumlar 
  • Çeşitli arka çamurluklar ve arka tampon lambaları
  • Çeşitli treyler boya işleri 
  • ve çok daha fazlası!

Euro Truck Simulator 2 için Sahip Olunabilir Gaz Sarnıcı, Avrupa'da bulunan en yaygın römork kombinasyonlarında mevcut olacak. Bu, 40m3 Gaz Depolu Tek 2 akslı 10 metre şasi ve 50m3 gaz tanklı tek 3 akslı 12 metre şasidir. Dahil olan aksesuarlar (ancak bunlarla sınırlı değildir):

  • Boyanabilir/Krom Kutular
  • Ek alet kutuları, yan korumalar vb. içeren valf kutuları
  • İtfaiyeciler
  • Çeşitli arka çamurluklar ve arka tampon lambaları
  • çeşitli hortumlar 
  • Çeşitli treyler boya işleri 
  • ve çok daha fazlası!

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....