21 Ocak 2022 Cuma

California Rework - Ukiah

Küçük kasaba cazibesi, davetkar bir şehir merkezi ve yerel endüstrileri olan bir kuzey Kaliforniya şehri olan Ukiah, California'ya hoş geldiniz. American Truck Simulator'da zaten var olan bir şehir olarak, daha önce birkaç kez teslimat yapmış olabilirsiniz, ancak bu eski şehri yeni bir ışık altında görmek üzeresiniz! 





California Rework projesinin bir parçası olarak, Ukiah ve diğer birkaç şehir, yeni varlıklar, dokular ve çevredeki yol ağlarına güncellemeler getiren bir güncelleme alacak. Ukiah'taki en göze çarpan değişikliklerden biri, yeni bir endüstrinin tanıtılması!






Ukiah, Kaliforniya'nın üzüm bağları ve şarap üretimi ile tanınan birçok bölgesinden biridir. Çok sayıda küçük üzüm bağıyla bezeli Ukiah Vadisi bölgesi, ilçedeki belki de en derin üzüm yetiştirme köklerine sahiptir. Ukiah'ın yeniden çalışmasıyla oyuncular, şehirdeki üzüm bağlarından birine gerekli ekipman ve ürünleri teslim edebilecekler. 





Ukiah'daki seyahatlerinizde, Kaliforniya'nın en küçük şehirlerinden birini hem yerel halk hem de ziyaretçiler için popüler bir yer yapan şeyin ne olduğunu keşfedebilirsiniz. Ukiah'ın ayrıca yeni bir komşusu var, Hopland yerleşimi! Meraklı kaşifler, yerel bir kısayol oluşturmak için kullanabilecekleri küçük bir gizli yol da bulabilirler. Ziyaret nedeniniz ne olursa olsun, Ukiah'ın bu gelecekteki güncellemede sunacağı her şeyden keyif alacaklardan emin gibi duruyorlar




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....